![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Nu am pus cauciucuri de strada, as vrea totusi sa pun in primavara-vara ... oricum, nu am mai iesit cu el de cand am scos limitatorul si inca nu stiu cum este ... am mers f putin si nu tare.... Inainte devenise plictisitor...da dupa ce cursa am acum la acceleratie o sa fie bine tare :shock: :D Al meu tot 270 ... tot pe acolo ... e usurel al tau ... fata de un outlander care are 300 ... Da, designul este unul din motivele pt care l-am ales ... nu determinant, dar oricum imi place designul |
Quote:
am mai observat ca la bombardierele astea acceleratzia e foarte scurta... in jumate cat am eu la yamaha cred... si putere mult mai mare.. potzi sa pleci si incet cu el?:)) sau numai pe 2 rotzi? fa si tu niste poze artistice cu el si a4`le ..ca ai la ce face:) |
Quote:
De plecat plec normal ... daca nu ii dau gaz tare plec la fel ... daca ii dau ... cam fuge de sub mine :D Am tot zis ca fac poze dar nu am mai apucat... sa le prind pe ambele curate... mai ales cu atv-ul e cam greu sa-l prind curat :lol: |
1 cantitate furtun + 1 cantitate apa = A4 si ATV curat :-P
|
Tineam eu minte masina de undeva. Superba, cu gust si...in forma. Tre' sa dau o mocolata ca nu te-am observat in drum spre Roman ;), si cu ocazia asta poate ne cunoastem mai bine. Bafta cu jucaria.
L.E.: Espi, ce faci omule, mai traiesti :?: |
Quote:
Merci frumos. Si a ta e foarte frumoasa. Sa ai grija de ea si ea de tine. :D Pai cu alta ocazie, bucuros :-) |
In ceva timp masina urmeaza sa scot masina la vanzare.
In cazul in care sunt doritori, putem discuta pe tema asta :-) |
Schimbi un 407 plus diferenta :) :) ?
|
Quote:
|
dau un polo cu plinu facut + o mica dif :D
|
Quote:
(era o vorba) |
2 Attachment(s)
2 poze cu interiorul
|
E noua masina ? Glumesc, dar masina arata incredibil de bine. Pacat ca trebuie sa o vinzi, viitorul proprietar va avea parte de o masina superba ;)
|
Quote:
|
Mai jos e link-ul de la bazar cu masina>>>
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/72281-audi-a4-3-0-quattro.html Daca sunt doritori printre fanii audi, astept oferte :-) .... poate facem si discount pentru ei...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning