Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

SFW 07-01-08 19:18

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1279971)
a mea are 274kg parca.. si aici la mine suntem 4 cu atv`uri care mai iesim ... de fapt eu si inca 2 ca unul din ei e insurat si na..:) totzi cu grizzly de 700 am avut si cateva mici accidente deja..:)

oricum asta a tau e prea tare mai ales ca design ... tzi`ai pus pe el cauciucuri de strada?

Eu ieseam de obicei cu un prieten de al meu. Am mai gasit inca unu da el e mult timp plecat ... si oricum 2 e destul de riscant ... am vazut pe pielea mea... :lol: Trebuie mai multi ca sa impinga... sa traga :lol:

Nu am pus cauciucuri de strada, as vrea totusi sa pun in primavara-vara ... oricum, nu am mai iesit cu el de cand am scos limitatorul si inca nu stiu cum este ... am mers f putin si nu tare....
Inainte devenise plictisitor...da dupa ce cursa am acum la acceleratie o sa fie bine tare :shock: :D

Al meu tot 270 ... tot pe acolo ... e usurel al tau ... fata de un outlander care are 300 ...

Da, designul este unul din motivele pt care l-am ales ... nu determinant, dar oricum imi place designul

ESPinoza 07-01-08 19:45

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1280588)
Eu ieseam de obicei cu un prieten de al meu. Am mai gasit inca unu da el e mult timp plecat ... si oricum 2 e destul de riscant ... am vazut pe pielea mea... :lol: Trebuie mai multi ca sa impinga... sa traga :lol:

Nu am pus cauciucuri de strada, as vrea totusi sa pun in primavara-vara ... oricum, nu am mai iesit cu el de cand am scos limitatorul si inca nu stiu cum este ... am mers f putin si nu tare....
Inainte devenise plictisitor...da dupa ce cursa am acum la acceleratie o sa fie bine tare :shock: :D

Al meu tot 270 ... tot pe acolo ... e usurel al tau ... fata de un outlander care are 300 ...

Da, designul este unul din motivele pt care l-am ales ... nu determinant, dar oricum imi place designul

pff inca nu ai mers de cand i`ai scos limitarea? pai e o diferenta enorma... cel putzin la mine s`a simtit enorm ca era limitat pe la 21-23cp parca nu stiu cum e la tine...

am mai observat ca la bombardierele astea acceleratzia e foarte scurta... in jumate cat am eu la yamaha cred... si putere mult mai mare.. potzi sa pleci si incet cu el?:)) sau numai pe 2 rotzi?

fa si tu niste poze artistice cu el si a4`le ..ca ai la ce face:)

SFW 07-01-08 20:53

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1280644)
pff inca nu ai mers de cand i`ai scos limitarea? pai e o diferenta enorma... cel putzin la mine s`a simtit enorm ca era limitat pe la 21-23cp parca nu stiu cum e la tine...

am mai observat ca la bombardierele astea acceleratzia e foarte scurta... in jumate cat am eu la yamaha cred... si putere mult mai mare.. potzi sa pleci si incet cu el?:)) sau numai pe 2 rotzi?

fa si tu niste poze artistice cu el si a4`le ..ca ai la ce face:)

Nu stiu cum e la altele... la inceput era scurta tare cursa de la acceleratie ... acum e lunga.
De plecat plec normal ... daca nu ii dau gaz tare plec la fel ... daca ii dau ... cam fuge de sub mine :D

Am tot zis ca fac poze dar nu am mai apucat... sa le prind pe ambele curate... mai ales cu atv-ul e cam greu sa-l prind curat :lol:

AlliedComposites 13-01-08 21:22

1 cantitate furtun + 1 cantitate apa = A4 si ATV curat :-P

ZyZ 07-02-08 11:05

Tineam eu minte masina de undeva. Superba, cu gust si...in forma. Tre' sa dau o mocolata ca nu te-am observat in drum spre Roman ;), si cu ocazia asta poate ne cunoastem mai bine. Bafta cu jucaria.

L.E.: Espi, ce faci omule, mai traiesti :?:

SFW 07-02-08 12:51

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1341260)
Tineam eu minte masina de undeva. Superba, cu gust si...in forma. Tre' sa dau o mocolata ca nu te-am observat in drum spre Roman ;), si cu ocazia asta poate ne cunoastem mai bine. Bafta cu jucaria.

L.E.: Espi, ce faci omule, mai traiesti :?:

Merci frumos. Si a ta e foarte frumoasa. Sa ai grija de ea si ea de tine. :D
Pai cu alta ocazie, bucuros :-)

SFW 18-03-08 11:20

In ceva timp masina urmeaza sa scot masina la vanzare.

In cazul in care sunt doritori, putem discuta pe tema asta :-)

cristi_407 18-03-08 23:42

Schimbi un 407 plus diferenta :) :) ?

SFW 19-03-08 00:04

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1431507)
Schimbi un 407 plus diferenta :) :) ?

Doar daca gasesc client sa vand 407-le dupa :lol:

blowwind 19-03-08 07:21

dau un polo cu plinu facut + o mica dif :D

SFW 19-03-08 08:40

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 1431782)
dau un polo cu plinu facut + o mica dif :D

:)) un polo si un 3310 :lol:

(era o vorba)

SFW 21-03-08 06:04

2 Attachment(s)
2 poze cu interiorul

Bogdan_mb 22-03-08 11:06

E noua masina ? Glumesc, dar masina arata incredibil de bine. Pacat ca trebuie sa o vinzi, viitorul proprietar va avea parte de o masina superba ;)

SFW 22-03-08 11:09

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1438458)
E noua masina ? Glumesc, dar masina arata incredibil de bine. Pacat ca trebuie sa o vinzi, viitorul proprietar va avea parte de o masina superba ;)

10x :D Da, daca as putea sa o tin as tine si masina asta, dar na ... asta e situatia ... :sad:

SFW 03-05-08 15:00

Mai jos e link-ul de la bazar cu masina>>>

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/72281-audi-a4-3-0-quattro.html

Daca sunt doritori printre fanii audi, astept oferte :-) .... poate facem si discount pentru ei...:D

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning