![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
Quote:
Deci prietenash e treaba mea daca mi'am luat lumea'n cap,poate ca asa si trebuie...si sa sti ca parerea mea nu iti era tie adresata,asa ca vedeti de viata ta si de masina ta,nu'mi pasa k sunt amici taii sau plm chiar numi pasa cine iti e prieten sau cn nu... Asa ca prietenash vede'ti de treaba ta,daca ai ceva de impartit cu mn o impartim pe mess sau fata'n fata:> Spor la karturi aporopo;)) la o intrunire membrii nu pleca sa se da in masinute daca te intereseaza,sau tu nu sti ce inseamna notiunea de a fi "membru" Ti'o explic eu prietenash Membru inseamna ca la ora de... sa fi tu prezent acolo imbracat eliberat de toate nevoile mari si mici,astepti sa vina membrii,presedintele apoi va incingeti la o discutie despre masina ta,ce proiecte ai,sau despre proiectul clubului sau voi intre voi o caterink,apoi se pleaca cu masinile spre o destinatie,poligon 23 unde vreti voi si va puneti caii la bataie,daca don'shoru tiby nu are gaz atunci tatica degeaba mai vi la intrunire sincer Luati exemple de la Anonymous,midnight dreamworks nsl inferno etc etc:) hai ciusss:> |
Quote:
Iar cu intarziatii se stie...JOB sta in crangasi, noi in cealalta parte a orasului;) Te astept sa ma bati daca te-am suparat....unde vrei tu:-P |
Quote:
|
Quote:
|
sunteti haiosi si atat :lol::lol::lol:
|
daffy` lasa iarba :lol:
|
Quote:
P tn nu te tine niciodata sa'ti pui caii la bataie:)) scz scz:D sunt ironica si nesimtita stiu:X ma ador pt asta:X Ciuss:> Si daffy vb lu job lasa droagele:)) Fumatu' de iarba,jucatu' nfs si utilizarea siteului youtube dauneaza perspectivei:)) |
Quote:
ca altfel iti dau un F5 de-ti tiuie :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
ce tot zici ma acolo?:| |
aolooo frate.....imi dati de lucru,sa am ce sterge.Frate ...aveti mess...incetati o data cu toate certurile:).
Vineri,Auchan titan?e ok,in subterana?:) @Grin:Frate,nu te intercaleaza direct problemele SRS-ului.Si daca am avea probleme?,care ar fii faza?totul se rezolva;) @Daffy:melodia se numeste MT Eden Dubstep-Sierra Leone |
Quote:
am gasit-o si eu merci :D |
Ora 20.30,AFI Palace Cotroceni,Platou
Ne vedem acolo:D |
VINERI 25.03.2011,VA ROG SA VENITI IN NUMAR CAT MAI MARE LA INTRUNIRE,IAR CEI CARE VOR PARASOLARE,BULINE,S.A.M.D,SA ADUCA BANII PENTRU ELE!!!
Parasolar-15 ron Bulina-5 ron |
Quote:
|
iaaaaa................lume noua pe forum.....nu inteleg ce vrei sa zici,dar,fie:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning