![]() |
Re: Renault Clio Symbol PH1 - B-199-AND
cu apa calda si un bat am reusit si eu sa dezghet apa.....data viitoare incearca sa combini apa cu spirt..
|
3 Attachment(s)
Mersi George/Ionut..am rezolvat pana la urma
|
Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii
E bine daca am fost de folos(oricand cu placere) dar de ce era asa geamul(era toata apa pe geam) |
Pai..am ridicat stergatoarele..si am dat cu apa incontinuu sa se goleasca vasul de lichid..si am pus lichid de parbriz -20 C :d
|
Quote:
|
Mie nu mi`a inghetat pana acum cel la -20 de grade..si am bagat si intr`un fas de geam..dimineata..sau cand e inghetat dau cu fasu pe geamuri si dupaia se duce toata gheata ;)
|
Quote:
Glumeam :)). Bine ca nu te-ai "aruncat" la cine stie ce tactici... |
Eu dau cu o sticla de apa calduta , si nu mai am nici o treaba cu racaitu la gheata sau ceva :-)
|
Felicitari pentru munca depusa ! masina are potential,o sa iasa o bestie ! am observat ca suntem vecini :D
|
Ce-ai facut ma cu toba? :-| Vezi ca are pustiu_FUG una acasa, noua.... 150 lei, cu silencer. Ia legatura cu el. Fa si tu ceva la masina nu mai freca menta :lol:
|
Nu o vand Liviu cum am spus si pe topic la mine, chiar mai vreau sa cumpar una :)) pentru urmatoarea bestie:)) :))
On. Nu este o avere o toba, dar daca nu vrei zgomot din cand in cand atunci sa nu iti cumperi, chiar si cu silencerul pus dupa 3000 ture tot "grohaie" deci te gandesti de care vrei , presupun ca una originala tot pe la 150 lei se invarte:-? Bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Pai acum chiar se aude ca una sport...dar ma enerveaza ca o stiu sparta..:))
Altfel o lasam asa..oricum nu o mai sudez.. |
Eu stau tot pe langa rds pe aici pe aleea gornesti ! si tu stai visavis de scoala generala nr 36 right !?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning