![]() |
Re: E36 - Refreshed
chiar ca tu cu nasul aveai probleme maaari :))) jantele o sa ramana rosul asta, ca iasa un contrast tare cu laguna seca blau.
|
Quote:
frumos laguna seca cu jantilii alea!!:D |
9 Attachment(s)
Azi s-a incarcat camera, am tras niste poze mai clare cu ea :)) A venit si toba intre timp dar nu stiu sigur cand o sa-i vina randul.
|
Te-am vazut azi prin oras , aceasi galagie , atrage atentia la fel ca inainte :D Si cu fata neagra tot e smechera rau . Bafta si spor la facut bani pt vopsit
|
ma gandesc la anu oare cu noul paint:shock:
|
mi se pare mie sau chiar arata mult mai bine?:D
|
Arata mai bine neagra ma :)))
|
Imi pare rau pentru ce ai patit , dar in acelasi timp te felicit pentru ce ai realizat ! Si asa cu botul negru este superba !
|
nu are rost sa spun decat BRAVO......masina arata EXTrem de bine..iar la primavara.... o sa fie bomba.... tot raul spre bine..spor la lucru ! si arunca o mana de autosol pe jantele alea...ca daca nu ....vin eu si le dau:)))))
|
le schimb maine cu jantele de iarna :D le iau in casa, le dau cu autosol, apoi intra la pastrare pana in martie sau februarie :)) depinde de cata rabdare am.
|
Quote:
|
Frumoasa masina! Mi se pare ca ne-am intalnit prin august-septembrie 2010 in fata garii din Sibiu.
|
Quote:
Felicitari ca ai stiut cum sa treci peste accident!!!!!!!! Si arata super bine farurile facute asa! Bafta pe mai departe ;) |
Cum ziceam, alta viata, doar ca .. acum am observat ... iti trebuie un volan DECENT! :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning