![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
3 Attachment(s)
Quote:
Baga mare cosmine si speram ca la vara sa iasa ceva frumos.. :arrow:..2-3 poze...in ps logic:)) |
5 Attachment(s)
Quote:
Asa e Radu, nu se vinde... prima dragoste nu se vinde:oops: Sunt sucit rau.. stiu.. VNF-ul a prins forma asa cum vroiam eu, aproape:D I-am tras folie pe laterale, urmeaza si luneta, autorizatie nu folosesc:twisted: maine ii pun si pe luneta...:!: Arata aproape ca in VT-urile alea din paginile anterioare... Daca ii mai pun si canadele albe e tot tacamul. Am decis sa renunt la 4 prezoane, deoarece masina circula zi de zi...:rolleyes2 Deci se vand, sunt complete doar sa le puneti pe masina, mai dau si doi butuci cu 5 prezoane la ele, au tot, si bucsile pentru planetare si tot:D Cei interesati sa ma contacteze. Si cateva poze . |
Quote:
|
Punei folie si pe spate, si o sa vezi ce frumos se vor vedea stickerele, apoi pui si pe fata ce-a mai deschisa adica Black si total o sa fie schimbata, am si discutat.Bafta Cosminele
|
stopuri si semnale iti mai trebuie :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
lasa ma ca stie cosmin ce zic eu
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Acestea sunt ultimele poze cu VNF-ul pe anul acesta ! Restul vor fi cu 4 prezoane(speram)
VNF-ul si Cosmin va ureaza un an nou fericit, plin de bani, si masinile cat mai modificate ! |
parca era de vanzare trecerea in 4:-? ma rog.. la multi ani!
|
Quote:
an nou fericit cosmine ! |
La multi ani Cosmine..un an nou fericiti
P.S:Ce ai facut de revelion?O linie cu tovarasii?:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
La multi ani Cata, la fel si tie, un an nou mai bun. De revelion m-am distrat.. Masinuta s-a odihnit in garaj linistita ca tot era anul nou... Si mai bine ca s-a odihnit:lol: Ca deh.. cand esti la asa sarbatoare nu te poti abtine de la unele lucruri... si te provoaca la tampenii, deci mai bine. Am inceput anul nou bine ! M-am apucat de modificat putin bordul VNF-ului, ca prea era monotonie prin interior... Mai facem si noi una alta, alta una:lol: O sa revin mai tarziu cu poze, acum ma apuc de desfacut:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning