![]() |
Re: TXA
sincer ne-am saturat sa fim doar noi,si ne bucuram cand apare concurenta,cu cat e mai mare cu atat cresc calutii nostrii:D:twisted:
|
scuze dar nu am putut sa ma abtin....
an continoare MWAHAHAHHAHA |
Quote:
|
Quote:
|
Marius spoilerul este custom sau este luat de pe la vreun tuner? modelul tau n-am mai vazut pe la nimeni doar ceva mici aseamanari. Si ce dimensiuni au jantele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
golftuning....problems?
vad ca toti ati luat-o pe aratura cu basinile astea ieftine ia hai gata mentineti va rog frumos un nivel al bunului simt deocamdata aici se discuta de TXA!!!!! |
Quote:
noroc |
Quote:
|
ce ai cu golf ma.. carei problema ... nu mai aberati frate atat toti numai comenturi unu naveti habar ce inseamna sa iei o masina veche de 20 de ani si sa o pui pe picioare numai copii de 16 ani cu supradoza de nfs am inceput sa devin profund scarbit de forum ...
Ma rog multa bafta celor doi .... si la cat mai multe realizari. Cat de curand cred ca ar trebui sa faceti o alianta sa va duceti si prin afara sa va masurati puterile ... ar fi ceva... :twisted: |
depinde unde afara!!!???
|
TXA tu cati man ai bagat numai in motor ?
|
voi chiar vreti sa ii stricati topic-ul lu marius ? macar certativa pe mess daca tot va face placere scz de off-topic ( si sper ca am vb destul de corect .avand in vedere ca mai nou pe aici se dau lectii de romana in loc sa vb desprea jucaria lui marius ms pt. intelegere si sper sa nu fi suparat pe nimeni )
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning