![]() |
1 Attachment(s)
Nu! Mai ia o poza!
|
1 Attachment(s)
eu totusi cred ca este MG, dar mai zic un nume: Mercury
iata de ce cred ca este MG: POZA MAI JOS - un model mai vechi de MG |
Nu man! Masina asta e noua! Productia ei e de prin 98 cam asa ceva, cred ca se si fabrica in continuare! Participa si la nustiu ce curse de GT uri!
indiciu Mxxxxx Mxxxxx ! |
1 Attachment(s)
xxdadixx, mi-a spus numele masini, dar nu o sa il spun aici.
in schimb o sa pun inca o poza cu masina dar in alta postura:) |
haideti ma nu ghiciti si voi?:D
masina este Marcos Mantis, o masina foarte puternica si rapida, are ca motorizari 2 V8, unul de 460 CP si celalat de 500 CP Poza urmatoare o puneti voi, eu nu prea urmaresc topicul asta :) |
Deci... Ce naiba mah baieti... Nu va tzine sa gasitzi masini de serie, masini normale, cat de cat cunoscute ???
Daca vrem, cu totii punem ciudatenii pe care nu le mai ghiceste nici draqu in veci... Ori avem niste reguli, ori nu... Nu-i frumos. :wink: |
ideea topicului era sa se puna parti dintr-o poza ... cu masini .. care le vedeti pe strada in ROMANIA ... gen passat sau mai stiu eu ce... dar din cauza unor handicapati .... jocu a inceput sa o ia pe alte carari si acum.. lumea nu mai stie ce si cum ... pacat...
|
ptr ca aveti dreptate, o sa va spun eu numele:
Marcos Mantis nici eu nu il stiam dar mi l-a spus el! deci.... eu o sa pun poza! |
1 Attachment(s)
iata una chiar usoara!
|
este maserati, imi cer scuze ca nu stiu modelul, putem astepta pe cineva care stie :D oare e Biturbo?
|
Re:
Quote:
nu stiu daca e biturbo dar stiu ca la ultima etapa dupa baneasa s-a dat la libere cu BMW WRC si a cam luat-o in goarna :twisted: |
e biturbo cica :lol: :lol: :lol:
:peace: |
Cred ca e Quatriporte sau ceva de genu!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
super usor
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning