Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

BH-15-RIC 01-02-07 21:34

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

scuze MIHAI dar azi eram grabit la LACI , dar oricum pina acum mie i-mi place asa ca da-i bataie mai departe !!!!!!!!!!1;)

Mihaitza_tdi 02-02-07 10:42

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 726415)
scuze MIHAI dar azi eram grabit la LACI , dar oricum pina acum mie i-mi place asa ca da-i bataie mai departe !!!!!!!!!!1;)

Nu-i nimic Dan;) azi e gata si bara spate....sa vad si de eleron;) ce parere aveti sa ii prelungesc capota sau sa-i pun pleoape? sa vad si ce jante ii pun..inca nu stiu exact 16 sau 17?

ge0rge 02-02-07 11:20

@mihai .. 17 :D

Andre3y 02-02-07 12:47

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 727056)
Nu-i nimic Dan;) azi e gata si bara spate....sa vad si de eleron;) ce parere aveti sa ii prelungesc capota sau sa-i pun pleoape? sa vad si ce jante ii pun..inca nu stiu exact 16 sau 17?

Frumos pune pe 17 si prelungestei capota e mai beeton asa si mai frumos arata .
Parerea MEa.
CAnd vom vedea poze....?
BAfta la lucrare..

Mihaitza_tdi 02-02-07 18:11

Sincer cred k ii pun 16....17 ii cam sensibil mai ales la drumurile noastre:) Jantele vor fi MAK Valeno;)

civic_ex 02-02-07 18:26

faza cu prelungirea capotei e cam delicata. toata lumea are asa. eu as opta pentru altceva, dar tu stii. masina ta, gusturile tale.

Mihaitza_tdi 02-02-07 18:32

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 727834)
faza cu prelungirea capotei e cam delicata. toata lumea are asa. eu as opta pentru altceva, dar tu stii. masina ta, gusturile tale.

Pt asta stau si eu sa ma gandesc cum sa fac.....este un golf frumos in bucuresti si are o pleoapa ff faina nush sa vad ma mai gandesc!

Mihaitza_tdi 02-02-07 18:38

2 Attachment(s)
De modelul asta vb...ce parere aveti?

Andre3y 03-02-07 08:31

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 727864)

MIhai uite cum are golful capota e peste faruri fa-o si tu asa ii sta mai bine decat cu pleoape si jentile de pe golful de mai sus sunt misto...

cucuci 03-02-07 10:47

jante pe 17 ... mult mai frumoase :P

Mihaitza_tdi 03-02-07 18:12

Pana la urma cred k 17 vor fi....azi am montat si bara spate!;)

MKE 03-02-07 23:26

3 Attachment(s)
exista mai multe variante pt prelungirea capotei...
eu as opta pt varianta clasica ca sa zic asa ...:D
bad boy look original :

horguemtuning 04-02-07 19:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MKE (Post 729775)
exista mai multe variante pt prelungirea capotei...
eu as opta pt varianta clasica ca sa zic asa ...:D
bad boy look original :

Am inteles insa momentan fata e de asta oare merge si cu asta? Eu am vazut liniile barilor si poti intampina niste probleme daca vrei sa pui pleoapa lunga

Mihaitza_tdi 04-02-07 20:17

Inca nu is decis ma mai gandesc.. sapt care urmeaza sunt gata si capacele de la motor baterie si inca ceva elemente;)

SoundIdentity 05-02-07 07:51

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 727864)

mihai!!! parerea mea personala e ca daca aceasta bara e ridicata pana in gatul capotei e mai dificil sa o cobori acum...daca iti modifica laci bara mai exact masca dintre faruri sa o cobori mai jos terminatia nu e tarziu sa faci ceea ce iti propui dar asta acum gandestete inainte de vopsit ;)daca vrei ceva asemeni lui acel golf rosu uitete atent si imi vei da dreptate ;)

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 727834)

informativ:in oradea cine are capota pe faruri?care e din capota nu din pleoape?chiar is curios!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2026 4Tuning