![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
cand o sa-mi iau vr6, o sa ma straduiesc sa te fac :lol: cu seatu nu ai sanse oricat de nestiutoare as fi :lol: din mers o iei oricum :lol: |
Quote:
Normal,ti-as rani orgoliul :peace: . Poate ne-om da odata,cine stie. |
da ce masina ai J.V.L. daca nu te superi ca intreb ?
|
un 1.4 nevinovat :lol:
|
"1.4 nevinovat" sunt multe masini:) marca si cai putere mi-ar fi dat mai multe de inteles
|
cel mai probabil c'eed de 1.4 109 cp.
|
ady cand scoti honda aia :-) ...acuma cat mai pot si eu ca dupaia n-are rost :-)
|
pei maine sau poimaine o duc sa`mi faca toata evacuarea ... si probabil in 2 sapt ii pun si chip`u ... :) si tu ai chip , imi pun si eu si ne dam dupa ca sa fie corect nu?:)
|
nu-i corect...u ai 300 cc peste:)))
joke. |
Quote:
|
@ Psyco : ne dam dupa ce iti schimbi ambreiaju , pana atunci imi curat si eu injectoarele :P
@Zeze : ne dam pana pica cutiile ? :)))) ce zici ?! @Magnifico : cine esti ? cu siguranta m'am dat mai mult la linii decat u si stiu sa pierd , cu zeze e alta poveste ... amintiri vechi ... @ Zna : welcome on the forum si zii lu zeze sa faca un credit sa iti ia pisicutza :P @all : ne vedem pe strazi |
ms hellman :* ..iar referitor la ce ai zis..dak va dati pana va pica cutiile..ramaneti amandoi fara masini :)) ..deci nu e bine:))
take care :P |
bai ce v-ati aprins aici ... :))
treaba cu chupa chups nu stiu .. prefer o banana paroasa ;)) glumesc :D bai ZANA ( hahahahahah ) .. trezeste-te nu mai visa cai verzi pe pereti ... saptamana asta .. saptamana viitoare il schimb si ma dau si eu ca si asa am stat cuminte destul timp :D .. e ca mersu pe bicicleta .. nu se uita niciodata .. sau ca sexu .. prima oara e ami greu dupa aia .. :D e bine ca ne agitam noi astia cu 70 ~ 120 de cai ... baietii adevarati merg pe burta :) |
ce vrei psycho knd o sa avem si noi peste 150 de cp nu o sa ne mai agitam ... pana atunci ... hai sa facem bule si sa dam drumul la concursurile de crosetat chilotzi viteza :))
@Zana : mie mi'a picat deja una ... zeze e in dubii ... asa k zeze take care si hai sa scapam de masini pana nu pica de tot :P |
@Hellman : pur si simplu mi-am zis si eu o parere. Am vz acolo ca tot te certai tu, in fine. Nu zic nu,si intr-adevar poate ai facut mai multe liniute ca mine,dublu triplu, x4 ,x5....n . Insa niciodata nu stii care va fi invingatorul.Oricum vad ca esti mult mai experimentat ca mine,deja esti intr-un club(automat ai masina modificata nu stock ca a mea,deci o ai mai buna),etc etc. Si sincer nici nu am vz prezentarea masinii tale nicaieri sa vad dotarile. Ai modificat ceva la ea,i-ai pus ceva?Sper sa nu facem o cearta aici,eu nu am nici un motiv din contra vreau sa invat. Mi s-a parut ca ai cam zis cu rautate sau poate nu te cunosc eu. bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning