Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

j.v.l 15-09-08 13:27

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1754459)
eu daca m-as da cu tine, nu te-as lasa neam sa ma faci :lol::lol::lol:;)

cand o sa-mi iau vr6, o sa ma straduiesc sa te fac :lol:
cu seatu nu ai sanse oricat de nestiutoare as fi :lol: din mers o iei oricum :lol:

magnifiqo 15-09-08 13:29

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1754203)
@magnifiqo:

daca m-ai lasa ca castig de fiecare data, nu as mai face nici o linie cu tine. banuiesc ca nu mai trebuie sa iti zic si de ce nu?

Normal,ti-as rani orgoliul :peace: . Poate ne-om da odata,cine stie.

YZF-PWR 15-09-08 13:46

da ce masina ai J.V.L. daca nu te superi ca intreb ?

j.v.l 15-09-08 14:39

un 1.4 nevinovat :lol:

YZF-PWR 15-09-08 14:44

"1.4 nevinovat" sunt multe masini:) marca si cai putere mi-ar fi dat mai multe de inteles

DarkJEDI 15-09-08 15:30

cel mai probabil c'eed de 1.4 109 cp.

vizal 15-09-08 15:53

ady cand scoti honda aia :-) ...acuma cat mai pot si eu ca dupaia n-are rost :-)

YZF-PWR 15-09-08 16:00

pei maine sau poimaine o duc sa`mi faca toata evacuarea ... si probabil in 2 sapt ii pun si chip`u ... :) si tu ai chip , imi pun si eu si ne dam dupa ca sa fie corect nu?:)

leonard 15-09-08 16:03

nu-i corect...u ai 300 cc peste:)))
joke.

vizal 15-09-08 16:06

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1754936)
pei maine sau poimaine o duc sa`mi faca toata evacuarea ... si probabil in 2 sapt ii pun si chip`u ... :) si tu ai chip , imi pun si eu si ne dam dupa ca sa fie corect nu?:)

pana sa faci softu ma...hai k merge cu evacure ...vrei asa?

Hellman 15-09-08 18:25

@ Psyco : ne dam dupa ce iti schimbi ambreiaju , pana atunci imi curat si eu injectoarele :P
@Zeze : ne dam pana pica cutiile ? :)))) ce zici ?!
@Magnifico : cine esti ? cu siguranta m'am dat mai mult la linii decat u si stiu sa pierd , cu zeze e alta poveste ... amintiri vechi ...
@ Zna : welcome on the forum si zii lu zeze sa faca un credit sa iti ia pisicutza :P

@all : ne vedem pe strazi

29ZNA 15-09-08 19:50

ms hellman :* ..iar referitor la ce ai zis..dak va dati pana va pica cutiile..ramaneti amandoi fara masini :)) ..deci nu e bine:))

take care :P

Psycho 15-09-08 21:18

bai ce v-ati aprins aici ... :))

treaba cu chupa chups nu stiu .. prefer o banana paroasa ;)) glumesc :D

bai ZANA ( hahahahahah ) .. trezeste-te nu mai visa cai verzi pe pereti ...

saptamana asta .. saptamana viitoare il schimb si ma dau si eu ca si asa am stat cuminte destul timp :D .. e ca mersu pe bicicleta .. nu se uita niciodata .. sau ca sexu .. prima oara e ami greu dupa aia .. :D

e bine ca ne agitam noi astia cu 70 ~ 120 de cai ...

baietii adevarati merg pe burta :)

Hellman 15-09-08 22:07

ce vrei psycho knd o sa avem si noi peste 150 de cp nu o sa ne mai agitam ... pana atunci ... hai sa facem bule si sa dam drumul la concursurile de crosetat chilotzi viteza :))

@Zana : mie mi'a picat deja una ... zeze e in dubii ... asa k zeze take care si hai sa scapam de masini pana nu pica de tot :P

magnifiqo 15-09-08 22:30

@Hellman : pur si simplu mi-am zis si eu o parere. Am vz acolo ca tot te certai tu, in fine. Nu zic nu,si intr-adevar poate ai facut mai multe liniute ca mine,dublu triplu, x4 ,x5....n . Insa niciodata nu stii care va fi invingatorul.Oricum vad ca esti mult mai experimentat ca mine,deja esti intr-un club(automat ai masina modificata nu stock ca a mea,deci o ai mai buna),etc etc. Si sincer nici nu am vz prezentarea masinii tale nicaieri sa vad dotarile. Ai modificat ceva la ea,i-ai pus ceva?Sper sa nu facem o cearta aici,eu nu am nici un motiv din contra vreau sa invat. Mi s-a parut ca ai cam zis cu rautate sau poate nu te cunosc eu. bft

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning