Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Nastase Bogdan 13-02-12 16:21

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879067)
pai si asa o sa faci in fiecare iarna ?

Intentionez sa fac ceva pe parte de suspensie( o reglabila, dar cum trebuie) si cauciucuri mai inalte in balon..daca nu reusesc, am sa merg pe aceiasi solutie de siguranta:rolleyes2

11alex 13-02-12 17:28

ce ai rezolvat cu pasajul? daca tot te apuci de lucrat una alta pune-i si o fusta cu lampi mici, vine ca o caramida in geam ,lampi mari cu mtk1

Nastase Bogdan 13-02-12 18:26

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879319)
ce ai rezolvat cu pasajul? daca tot te apuci de lucrat una alta pune-i si o fusta cu lampi mici, vine ca o caramida in geam ,lampi mari cu mtk1

Am gasit pasajul, il voi lua luna viitoare.
Acum am sa-mi cumpar o coaja de bord impecabila, ca sa mai rezolv treburile si pe la interior:rolleyes2

Nu ma intorc la triple mici...nu-mi place deloc spatele ala..triple mici numai pe E30 M3..atat..acolo da, vin super:idea:

11alex 13-02-12 19:05

tu stii , dar e ca si cum ai avea bara de 1300 franta cu lampi de 1310

vali vtk 14-02-12 00:21

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879504)
tu stii , dar e ca si cum ai avea bara de 1300 franta cu lampi de 1310

+1 fara sa fiu carcotas

Nastase Bogdan 15-02-12 20:13

8 Attachment(s)
Primavara, unde esti:?::!::!:....eu pregatesc piesele si tu nimic:-)

Nu am poze si cu bujiile NGK Iridium, ele isi fac deja treaba pe masina:rolleyes2

P.S: a se observa tzigania gasita in gura serpilor(si te mai miri de ce nu performau)...nu mai zic de kilogramul de sudura care unea traseele in partea de jos si pe care l-am taiat cu greu:rolleyes2

Cataaa_ 16-02-12 15:58

3 Attachment(s)
nu sunt prea clare pozele ca nu am cine stie ce telefon performant . + o gaura de surub la consola centrala in colt jos pe care tocmai o observai.

Nastase Bogdan 16-02-12 22:23

Ok, merci, dar nu este ceea ce caut eu.

Daca iti pica vreuna mai buna poate facem treaba:-)

alex.p7m 17-02-12 08:35

1 Attachment(s)
vrei o mana de ajutor ? am auzit ca se pricepe la ursi :D !

Nastase Bogdan 17-02-12 12:09

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 4884784)
vrei o mana de ajutor ? am auzit ca se pricepe la ursi :D !

Iti trebuie un cric mare, ca altfel nu incape sub masina:lol:
Cu una ca asta mai bine iti faci "schimbul de ulei"...;)

Nastase Bogdan 19-02-12 16:46

Re: E30 Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by mihai.bmw36 (Post 4888147)
felicitari pt ursache si topic si in al doilea rand caai mai salvat ut e30 de la moarte cei kare nu cunosc si te vad ka tiai luat urs spun k tiai luat teapa dar stii cum e , imp cati place tie k dor nu merg ei cu ea ci u. asa k stai lin continua proectul k ai inceput bine.dak o sa ai nevoie e ceva ma poti contacta indiferent ce iti trebuie piese sau sugestii.

multa bafta .astept o finalizare frumoasa.cu 2.5 ul

Multumesc man:-)...am sa apelez daca voi avea nevoie (sa-mi lasi un nr de tel pe PM).

In toamna mi s-a oferit pe el un E36 coupe 1.8IS, cu ABS, clima, geamuri electrice, etc si masina f frumoasa acea pisica, dar am eu ceva cu fiarele care imi plac...nu ma mai pot despartii de ele, doresc sa le fac asa cum am in plan..plus ca ursii sunt mai exclusivisti si emotioneaza mai multa lume decat pisicile:-)

Am zis ca o sa tin ursul asta(sau cel putin urs) pana nu o sa ma mai lase guvernul sa circul cu ea pe strada si atunci am sa-l bag la garaj si ies cu el macar 50 metri pe strada mea:-)

P.S: azi m-am apucat de desfacut pe la motor....datorita pompei de apa, am sa grabesc si celelalte treburi care vroiam sa le fac pe acolo:rolleyes2

DonnLuca 20-02-12 10:13

Re: E30 Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4888693)
Multumesc man:-)...am sa apelez daca voi avea nevoie (sa-mi lasi un nr de tel pe PM).

In toamna mi s-a oferit pe el un E36 coupe 1.8IS, cu ABS, clima, geamuri electrice, etc si masina f frumoasa acea pisica, dar am eu ceva cu fiarele care imi plac...nu ma mai pot despartii de ele, doresc sa le fac asa cum am in plan..plus ca ursii sunt mai exclusivisti si emotioneaza mai multa lume decat pisicile:-)

Am zis ca o sa tin ursul asta(sau cel putin urs) pana nu o sa ma mai lase guvernul sa circul cu ea pe strada si atunci am sa-l bag la garaj si ies cu el macar 50 metri pe strada mea:-)

P.S: azi m-am apucat de desfacut pe la motor....datorita pompei de apa, am sa grabesc si celelalte treburi care vroiam sa le fac pe acolo:rolleyes2

Foarte bine Bogdanee!! Nu mai e mult si ..vine vine primavaraa:lol::lol: asa ca spor la munca acolo!!!

burnout_bmw 20-02-12 21:54

1 Attachment(s)
salut Bogdan, uite unde vine cureaua aia ce tine torpedoul, cealalta vine prinsa de taba de la calculator.

Nastase Bogdan 21-02-12 06:05

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4890898)
salut Bogdan, uite unde vine cureaua aia ce tine torpedoul, cealalta vine prinsa de taba de la calculator.

Ok Adi, multam:-)
Am sa ma uit la mine sa vad daca am acel suport:rolleyes2

Si acum, poze de aseara....sa vedem ce o sa iasa:-)
In primul rand vreau sa curat bine motorul, ca ce e pe acolo..:rolleyes2

Nastase Bogdan 26-02-12 18:36

9 Attachment(s)
Au sosit o parte din piese, lucrarile continua.

Daca tot m-am apucat de treaba am sa fac totul cum trebuie, asa ca m-am apucat de demontat si curatat tot ce se poate si voi da jos si cutia pentru a inlocui volanta, ca tot am loc acum sa ajung bine la suruburi:-)

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning