![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
degeaba arata bine in poze ca in realitate nu este asa!micile chestii fac diferenta si am multe chestii minore care ma enerveaza rau de tot dar nu mai am rabdare si nervi sa le rezolv pe toate!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata demential. Felicitari pentru tot ce ai realizat a el, botul de vento da foarte bine pe el. Nu mai imi schimb nici eu grila, o las asta noua ca da bine, imi place tot mai mult, cand vad si pe alte masini. Felicitari inca o data!
|
Quote:
|
ai rezolvat martoaga ? nu dai o tura pe la Pl ? cu basu ? ca eu sunt aproape sa dezmembrez dricu si `nah ca de ramas bun :D
|
Quote:
|
vorbim cand ne vedem si`ti explic ... incep pregatirile pentru la anu :D vb cu basu zicea ca vine weekendu asta prin pl .... plimbarica asa , alea alea
|
Quote:
|
vezi si tu ce si cum ... distractie sa fie :D
|
tiam urmarit proiectu tau de la inceput cand aveai celalalt thread pana acuma imi place ca te-ai acxat pe diesel pt asta te apreciez iar culoarea nui ceia ce ma asteptam de la tine salut si multa bafta in continuare
|
Quote:
|
frumoasa masina ai am vazut-o azi la ginel :D... iar culoarea este deosebita mai ales in lumina soarelui ... sa ai grija la "dusmanii" care vor sa o zgarie :twisted:
|
Ce-ai facut la cursa de la Brasov ca inca nu s-au afisat pe nicaieri concurentii si locurile pe care le-au ocupat la diesel ??Stiu doar ca dricul a iesit pe primul loc.Ai apucat sa iesi cu masina sau este in continuare in reparatii??
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning