![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
da,daca ma ajuta D'zeu o vopsesc la primavara! m'ati sucit voi,vagabonzilor!:lol: |
salut tex suparata matza ai sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare la modificat ai grija de matza sper sa iti iasa asa cum iti doresti tu:-P
|
Sa inteleg ca ai schimbat jantele sau doar ai pus alte gume pe jante (desi ma indoiesc )?
Stii care cred eu ca e problema la masina ta ,NICIUNA,doar te ai plictisit tu de ea,ATAT!Cauta un interior mai smecher si inlocuiestel pe al tau dca tot vrei sa ii faci ceva! |
Quote:
caucioace am pus,numa' pe spate! a adus un nene aici in AF bunicele si ieftinache! de interior azi vb cu cineva....expensive for this time!!:-) off. cand treci prin af pe la Puiu suna-ma si pe mine! |
Bine ai revenit:))
Miss you!!:) |
Quote:
:lol::lol: |
Quote:
si in primavara va ramane rosie????un imola red:> sau altceva? asteptam vesti cu interiorul:twisted: |
Quote:
BINE AI REVENIT ! LUARAI FOC SA IEI !!! |
Auzi serifule ia sa imi dai si mie date de contact alea aluia cu gumele ca si eu vreau sa imi cumpar daca are preturi bune.
|
bineai revenit :P
|
Quote:
imola red sau,nu stiu nu stiu cre' ca nu stiu..:-) |
Quote:
ms fratilii meu care esti..sa luam amandoi!!:lol: |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...le-300lei.html
Pana una alta ,eu zic ca merita,mai ales daca il vinzi pe al tau dupa acolo cu o suma..... P.S.Acum m-am uitat mai atent la poze.....:))) Las'l! Te sun cand mai vin pe acolo,dar o sa o las moarta cu cauciucurile acum ,k ma lovit unu si tre sa imi iau bara pe spate acum,si poate imi iau de M. |
Quote:
O SA-MI IAU CEVA RECARO!PLM,VDM.. URAT,IMI PARE RAU!!:x PAI DE M\\\!! NORMAL:D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning