![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
:bat: :bat: :bat: :punch: :punch: :boxing: :boxing: :anger: :anger: :headache:
|
:D :D :D ...fara violenta...va rog!!!!
|
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
plimbandu-ma prin oras cu masina am vazut un tip de care imi place pana at nu-l mai vazusem si mi-am spus pe baiatul asta tb sa-l am si il urmarea cu masina prin oras pana a oprit si am facut schimb de nr de tel, dar din pacate acum suntem doar amici!!!:((
|
ce bou..eram in locul lui cu siguranta era ceva =))) :P
|
eiiiiiiii nu toti sunt k tine, ar fi vrut el mai multe dar.........
|
:D :D :D io cred k asta era problema si cu el k si in postul d mai sus!nu ai fost destul d explicita!!!!:D ;)
|
scuze!!!Intradevar el ar fi vrut multe dar nu a fost sa fie si nu regret, oricum m-am simtit bine cu el cand ne vedeam!!!!Cred k am sa incerc sa mai urmaresc niste baieti k e super distractiv!!!
|
o noua metoda de a agatza un baiat ! sa-l urmaresti tot orasu cu masina ! e si asta o idee dar nu sunt deacord cu ea in totalitate !
|
ei lasa!!!daca te-ar urmari o gagica prin oras si ar face liniutze cu tine, vrei sa spui k nu ti-ar placea?
|
nu pe draq , am zis k nu sunt deacord in totalitate dar in mare parte mi-ar place ! nu am avut parte de asa ceva inca , am timp , depinde..... !
|
Pe mine ma distreaza chestia asta desi am facut-o doar odata k mi se puse rau pata pe tip, dar acum mi-a trecut si daca as mai vedea unul care sa mi se puna pata as face la fel.
|
...nah..asta e metoda cea mai usoara,in cazul in kre reuseste sa se tina d mine :D :D :D k is tare la zi,cu cele mai noi gropi...si alte minunatii ...;)
|
Eram odata la semafor cu 8-ul sapalat, lustruit etc.,windows down,in dreapta o dacie o tipa la volan,un tip in dreapta si alta in spate...se uita soferitza...zambeste si cica...frumoasa masina, nu te supara ai prietena?...un pic uimit ridic din umeri prefacandu-ma ca nu am inteles intrebarea...la care tipa....pentru masina...in fine un pic frustrat ii zic nu cred ca ii faci fatza...in fine asta mi-a venit atunci. Acum stiu ca topicul e cum sa agati un baiat nu cum sa agati o masina,dar eram curios, se folosesc in mod curent metodele astea? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning