![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
Pai si daca stii ca te bat, de ce tii mortis sa facem battle ? De fapt... eu sunt sigur ca oricare dintre cei care fac VT pe forum ar fi in stare sa faca o lucrare mai presus ca a ta. Eu zic sa stai in banca ta, sa inveti sa lucrezi cat mai bine si cand te vei perfectiona cat de cat, sa vii sa faci battle-uri. Si nu sunt al dracu', nici nu te invat de rau, doar iti dau cel mai corect sfat pe care-l poti primi in momentul de fata.
|
Quote:
|
Kolegu imi pare rau dar nu pot face masina pentru battle pentru ca nu am timp, scuze daca te-ai apucat de masina sau ai terminat-o deja.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare,cum pot lua parte la provocari?trebuie sa ma inscriu sau ceva de genul asta?
|
nuh .. se lanseaza o provocare .. fiecare isi pune lucrarea .. si apoi se face battle ;) ... exista cate o tema ;) .. urmareshte topicu`
|
prelungim Kolegu, abia de miercuri pot incepe sa lucrez la masina ca am de facut si pt VT League :???:
|
vreau sa pun si eu o masina si sa provoc pe cineva,se baga careva?:)
|
ma bag yo;).....pune mashina
|
2 Attachment(s)
uite o masina care nu s-a mai tunat pana acuma (una din masinile mele :) )
astept s-o tunezi,have fun termen maxim 10 zile |
dar tre sa o tunezi shi tu./..sper ca stii asta;)...ca sa putem face battle-ul
|
eu deja m-am apucat :p ,asa ca nu mai pierde timpul :)
|
lol ... omule ... daca vrei sa-ti tuneze cineva exemplaru posteaza la masinile voastre tunate de noi adik aici pt
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html ca u sigur ...da nu tin mortis , n-ai o treaba cu PS si cu vt si vrei sa-ti tuneze cineva masina ... ti-am zis cum sa faci ... si btw aici la noi pe 4t sinceritatea eu cred ca conteaza cel mai mult P.S. DAMN !!!! ai postat inaintea mea ;) |
1 Attachment(s)
stai putin,nu stiu de ce zici asta...daca vrei iti arat spatele masinii care e aproape gata,stai linistit ca ma pricep si eu la asa ceva ;)
eu mi-am pus masina mea,pt ca nimeni nu a mai solicitat VT a unei Kia Sephia care iese super misto,si pe net nu am gasit poze la rezolutie mare cu ea,asa ca i-am facut eu poze, uite si una din poze,in caz de nu ma crezi...asa ca...astept si variantele tale |
deci,te mai bagi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning