![]() |
Re: VW Golf II - Proprietari
Nu stiam unde sa scriu asa ca scriu aici poate gasesc raspunsuri :D
Intrebare de baraj. As vrea sa imi cumpar un kit de suspensie( h&r 31016-1)second hand. A fost montata pe un golf 3 1.9 tdi , si eu vreau sa o pun pe un golf 2 gti . Se potriveste bolt-on sau trebuie sa fac ceva modificari sau sa cumpar ceva in plus? ( gen flanse amortizoare de mk3 ) ?????/ Multumesc anticipat :bunch: |
Si ....PAUZA ? :rolleyes2
|
merge fara nici o modificare
|
cu o intrebare va deranjez , cam cat costa un golf 2 motor 1,8 impecabil ,neinscris ?
trebuie sa fac cuiva o oferta si nu stiu cat sa ofer |
Quote:
acum +/- depindzand de stare si eventualele dotari(geamuri electrice,servo etc..)nu de alta dar stiu diesel o gramada si sunt sub 600 eu inscrise se vand peste 1000,si neinscris nu merita sa cumperi doar pentru piese sau sa o omori:| |
11 Attachment(s)
golful meu...
|
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
MASINA IUBITEI:-):-):-)
|
6 Attachment(s)
Si jucaria mea :D:D:D
Mai am ceva poze pe DVD dar nu stiu unde l-am pus:sad: o sa-l caut si revin cu poze:-) Oricum inca e in lucru si o sa facem mai multe poze:-) BAFTA TUTUROR DETINATORILOR DE GOLF MK2 |
1 Attachment(s)
...mk2
|
Quote:
|
Daca te uiti la topicul masina mea, am acolo ceva poze si explicatii.Si daca mai ai ceva nelamuriri te astept pe privat.
|
Cine stie la ce pret se invarte un set de oglinzi electrice incalzite pentru mk2?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning