![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
In ce *** ai reusit sa dai ma ?
|
n-am apreciat bine cat de ingusta era o straduta, si incercand sa evit un canal a urmat coliziune cu bordura .. :rolleyes2 asta e pana la urma, sa zic mersi ca nu am patit ceva mai rau pe drum sau mai stiu eu ce .. dar cand ma uit la janta ma iau nervii, ca totusi a fost vina mea, nu ca faza cu atinsul buzelor de pe spate in aripi, care nu depinde de mine
@ cristi: mai e pana la iarna .. o sa vad atunci daca le reconditionez iar, ca oricum, cata grija ai de ele .. tot se pateaza, daca o tii pe strada si e masina de zi cu zi, buzele pe portiunile mari nu, dar pe langa suruburi / ventil, s-au patat, ca nu ai cum sa stergi pe acolo cu nimic, e inevitabil, momentan le las asa inca nu s-a terminat vara sa dau jos rotile .. o sa vad iarna ce fac .. |
Man, calmeaza-te ... nu e nici un capat de lume. Nu au patit nimic. Sunt niste zgarieturi. Bucura-te mai mult de masina, streseaza-te mai putin.
|
Quote:
Da plictisit asculta sfatul asta ca e cel mai bun. |
colega....fierul se repara si vine si cu piese de schimb...pe cand omu inca nu are piese de schimb.....iar banii vin si pleaca asa k fii fericit
PS: te poop |
Quote:
Quote:
Discuri fata + placute + senzor , toate ATE ;) Sunt super multumit de ele, desi mi-am pus decat pe puntea fata, dar se simte diferenta. abia astept sa pun si pe spate :D P.S le-am de 2 ani pe fata;) si sunt in continuare in stare sa franeze fara alte zgomote pe care le fac alte firme :-P Bafta cu masina pe mai departe!! |
@ skillzu,alex,bogdan: appreciate it guys .. seriously
@ bodyspeed: mersi si un filmulet cu captain slow https://www.youtube.com/watch?v=tTTOW...eature=related |
FRUMOS RAU RTK-ul :lol:
|
Quote:
Rolling hard ain't easy...:peace: |
1 Attachment(s)
some M-Tech II shit
|
O da ...
Hai cu ele sus:D |
Opaaaaaaa....hai sus cu ele :D sa le stapanesti sanatos!
|
1 Attachment(s)
..............call me ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |