![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Sa mai "vindem" niste secrete...pompa de spritz sau tzuica la carburatorul dublu corp al meu de Lada(productie Stefan Iancovici+) era anulata, pt ca mergeai tot timpul intre 6000 si 8000 de ture...aveai reprize fantastice...cu ppa de spritz plecai greu de jos :twisted: se mergea cu emulsoare f12 nu cu f15 si raportul jigler si frana de aer nul mai dau pe aici ca e secret :twisted: CONTACT ME PM :twisted:
|
Quote:
La grupa N primele 3 locuri adjudecate de I.D.M.S. 1.Preoteasa 2.Tomescu 3.Bibiri |
Quote:
imi pare rau de George dar la masina care io facuse Grigoras trebuia sa fie mai prudent la circuit si la coasta + |
Quote:
|
1 Attachment(s)
un interviu din 1989 cu Werner despre eastere !
si un filmulet de pe youtube(unde cred ca Nelutzu sigur a fost prezent:-) <iframe title="YouTube video player" width="425" height="349" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/hVTil3Cj4-Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
1 Attachment(s)
Am gasit in revista Autoturism din 1987 un proiect extrem de interesant,zic eu:
-este vorba de articolul acesta din poza. Stie cineva mai multe detalii sau daca a fost pus in aplicare?!!!:shock: |
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Haideţi să ne īntoarcem īn 1969 şi să vedem campionii de atunci ai CN de Viteză īn Coastă.
Şi pe cei care au cīştigat la ultima etapă de la Pārāul Rece. Materialul a fost scris de Liviu ŞERBAN, un jurnalist care a slujit automobilismul sportiv ca şi Dumitru LAZĂR. Şi Liviu ŞERBAN ne-a părăsit anul trecut, că altfel mai puteam afla cāte ceva din culisele acestui sport..... |
Quote:
Final la Galaţi Grupa B Easter: 1.- C. BIBIRI 2.- W. KULPINSKI 3.- D. IGESCU Azi Igiescu este patron de firmă care construieşte autobuze -S.C. EL CAR IGESCU S.N.C. http://www.igero.ro/elcar_en/images/intercity_en.pdf |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in acel moment Werner a fost premiat cu Trofeul 30 de ani de pasiune şi dăruire pentru viteză īn coastă la Reşiţa". de catre Adrian Chebutiu (manager la UCMR) pt aportul adus in automobilism ... Video cu :twisted: Nelutzu aici: :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=hJWzIWcG9OI ...si la acea editie 2010 am participat si urcat traseul Doman in masina de Forlighter #0 (copilot), pt ca am vrut sa filmez si sa fac poze din interior... :shock: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning