![]() |
Re: Street Racing Squad
Salutare, scuze k nu prea postez dar nu prea imi permite timpul.
Si eu sunt de acord cu noul post al lui racer. Pe data de 06.06.2010, ar fi frumos sa mergem si noi cu toti la urziceni, eu unu ma voi duce, trebuie sa imi sustin vecinul:twisted::twisted: Astept raspunsurile voastre si lokul de intalnire:D |
diciule,ziceai ca te dai si tu:D
te mai dai:D? |
Da cred k da ma voi da sa vad ce timp scoate masina acum!!
Sa imi pot da seama de schimbari:D |
Taxa participare-100 RON
Taxa spectator-10 RON Restul...vorbim vineri seara.Pana atunci ,sa facem o lista cu cei care vor sa mearga,deci: 1).Diciu 2).Tazz 3). ?? |
Si eu cu intarziere postez +1 VOT pentru racer ca purtator de cauvant al SRSului.Cat despre urziceni nu ma pot pronunta ... mai vedem,vorbim.bafta si respect SRS !
|
Lucrez de noapte si nu pot ajunge la urziceni imi pare rau
|
1 Attachment(s)
SALUT, :dance:MERGEM LA URZICENI, AM 3 LOCURI LIBERE CINE SE ABONEAZA, SUPORTAM EGAL CHIELTUIELILE
|
1 Attachment(s)
EU REPROGRAMEZ CLIENTI PENTRU A MERGE LA URZICENI, DACA NU SACRIFICI CEVA NU AI DISTRACTIE, EU MA PUN CAP DE COLOANA, CINE VREA SA MEARGA CU MASINA OFICIALA :pistoles::suspiciou ASTEPT MUSTERI, TAI SI CHITANTA
|
1 Attachment(s)
1).Diciu
2).Tazz 3).LEO.SR HAI BAIETI SAU SCUZE,FETELOR DATI NAVALA, SA FACEM O COLOANA FRUMUSICA:poke HAI CA AM DESCHIS SPALATORIE AUTO |
:)))...ala eu,ala eu:)).....
Hotarati-va...azi e miercuri:) |
....sal ....eu sunt la munca pana la 00:00 nu pot veni
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ANDREI TU ESTI INCLUS PE LOCUL DIN DREAPTA, EU LICITAM BANCHIETA:suspiciou ASTEPT OFERTE
|
1 Attachment(s)
MARFA, FARA CUVINTE SUNTEM IN GRVA (PRIMUL CLUB INTRAT IN GREVA):paper:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning