![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
e bun fara discutie. Eu am 3 machete Exoto care au 9, respectiv 11 ani vechime si sunt comparabile cu CMC-urile din ziua de azi. va ramane cu siguranta cea mai buna reprezentare H1 la scara 1:18.
|
9 Attachment(s)
Multumesc de sugestii. O sa caut un loc potrivit pentru hummer.
ps: divizia care l-a construit se numeste thunder track. as putea spune ca e de cel putin 3 ori mai greu decat macheta de mai jos :D Mercedes Benz GL - Minichamps 1:18 Interiorul acestei machete este slab realizat, la fel ca si motorul, dar exteriorul este bun. Poze alaturi de ML si G. |
este foarte frumos intr'un viitor sper sa il iau si eu :D dar de ce l'ai luat pe argintiu ?
|
Pai am zis sa nu fie si Ml si GL pe negru. E dealer edition si nu vine mochetata. Am vazut ca exista si o versiune ce are covorase mochetate.
|
De-a dreptul superb Hummer-ul, pacat ca l-am vazut de-abia acum, sincer as fi vrut sa-l vad primul, dupa parerea mea, e cea mai frumoasa macheta din colectia ta (da, chiar daca e SUV, chiar daca mai ai si niste frumuseti de Ferrari, dar H1 le intrece pe poate) :D
Quote:
|
Chiar foarte frumos, cel mai mult imi place poza de grup ;), cu interiorul trebuie sa te cred , eu nu am experienta cu astea mari sa stiu sa fac o comparatie, dar mie imi pare ok. Oricum per ansamblu arata foarte bine.
|
Pur si simplu SUPERB.un Mercedes care da foarte foarte bine pe strada.Felicitari de achizitie.
|
E o alta bijuterie G-ul, si ce colectie frumoasa de mertz-uri ai, jos palaria!
|
Frumos GL-ul, dar motorul mi-a lasat un gust amar:-(
Se observa o diferenta de calitate intre Autoart si Minichamps la Mercedes-uri, nu? |
O achizitie inteligenta! Se "asorteaza" foarte bine cu ML si G, parca ar fi siamezi :evil_laug
mie-mi place. Asa cum e, fara mocheta, cu motorul modest detaliat si uite asa... hihihi |
Foarte tare "vaporul":-P......toate sunt misto;)
|
Multumesc de laude :evil_laug . ML si GL sunt considerate modele low cost de la minichamps si e oarecum normal sa nu se compare cu autoart care e cam dublu la pret. De exterior sunt multumit. La interior, de exemplu macheta nu are plafon, se vede direct metalul, nu are mocheta si lasa impresia de plastic ieftin. Motorul e oarecum in genul unui maisto slab. Are un fel de placa total nedetaliata. Probabil ca unpic de vopsea ar face minuni, dar mai trebuie sa te si pricepi :lol:
Per total sunt mai multumit decat credeam ca o sa fiu de macheta asta, desi raportul calitate/pret nu e excelent. ps: are cam 28 cm lungime, aproximativ cat Ford expedition prezentat cateva pagini mai jos. |
Cu GL ai rupt gura targului!!
Foarte frumoasa aceasta macheta, felicitari!! |
Mda, arata foarte bine la exterior, dar interiorul e alta mancare de peste. Sunt multe machete de genul asta scoase de Minichamps, dar e alta editie, mult mai ieftina.
Referitor la comentariul precedent, nu vad cu ce rupe gura targului aceasta macheta:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning