![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
"puicutele" alea aveau e adevarat tzoale misto de maicute sexy dar nu mi se pare ca aveau genul de fatza pe care vrei sa o vezi cand te scoli dimineata...
pt. manastire ar fi mers totusi probabil... :D mai misto masina decat gagicile |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Iasi drifter, m-ai pus pe ganduri cu ce ai zis tu...mai misto masina decat fetele :D
|
mai misto masina AIA decat gagicile ALEA :D
masina e misto, gagicile is mediocre. :) |
omule felicitari pentru curajul de a investii atatia bani si atatea ore de munca in gunoiu national dar a iesit ceva dragut,totusi m-am uitat la poze pana acum totul este facut cu mult bun gust dar mai lipseste ceva esential sa vedem daca ai observat daca nu am sa-ti spun eu data viitoare ,multa bafta si spor la munci in continuare
|
hai, ce lispseste, nu fii zgarcit..ne faci acum pe toti curiosi.
|
Quote:
|
erau niste blonde misto si-n videoclip. doar ca nu erau de la manastire ci de la spital :D
lasa ca rezolvi tu si cu blonda. mai intrebi si tu de la geamul masinii: "nu te supara n-ai vazut 2 calugarite sexy trecand pe aici in bikini ?" ( :lol: glumesc) |
P.S. cea mai misto blonda din video era totusi aia cu breton.
|
Tau-le repede te faci nevazut mann. Aseara la pescarus am vrut sa iti vorbesc, m-am intors cu spatele si cand m-am intors iarasi disparusei...
|
Quote:
cum asa ca am stat chiar f mult la pescarus! chiar am si ramas si fara cartea masini! acum tre sa ma duc in sedinta la udristei sa vb cu ala mare! am pus-o rau!:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
din ce cauza ai ramas fara el?:x |
chiar ce s-a intamplat?
|
7 Attachment(s)
si mai nou mi-am up-gradat muzica pe masina! am "aruncat" vechiul sound de pe masina si am trecut la hertz din gama dieci, de care sunt super multumit si o consider ca o investie ffff buna! recomand hertz cu toata increderea!
am facut montajul la tottal motto, baietii de acolo sunt de nota 20+! cateva poze, si promit mai multe pe viitor.... |
No bravo maa..esti un baiat de nota 20+...ii ghine k ti-oi pus hiertzuri din astea k dau ghine la urechie...da she vroiam sa te intreb mai taurasule...shei cu luminitzile alea pi sub masina bre ca parca zishi ca ii galshiava pi sher mai! :lol: Sa le stapanesti sanatos nebunule!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning