![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
tot se va gasi unu care se ''da in spectacol''...parerea mea.
Ce bine stateai Dex in poza de grup:lol: am spatele lucrat:lol: |
Trebuia sa furam capacul de la roata cetatzeanului neinvitat... :D
|
oricum avea un capac lipsa:lol:, da nui bai ca platim impozite si isi cumpara altele, sau logane de 80.000 EUR :lol::lol:
|
:)) "80.000"euro (la cetateni neinvitati) = 800euro la noi
|
deci sa speram ca si la urmatoarea intalnire sa fie tot atatzea sau chiar mai multzi ;)
|
YEED ... Ai toba YED? sau PLUSH? cred ca am si yo ceva asemanator.
|
cu ziceau si baietii mai sus ... daca nu se mai dau unii in spectacol sa faca galagie va fi excelent ...
parerea mea ca parcarea Auchan e cea mai potrivita si e si bine luminata ... noi ne`am dus la Practiker ... apoi am stat la povesti in Mureseni in fata la pizza rustic ... NZN intre 8 si 9 ati trecut iar prin mureseni nu ? ca ati trecut pe langa noi :D |
Quote:
|
Frumoasa intalnire ;)....asteptam pozele cu fiecare masina si proprietar in parte sa ne cunoastem mai bine :P
deyuuu: da a trecut NZN pe la 9 fara ceva prin Mureseni:P Pacat ca s-a spart gasca cand a venit XXXXXXX :)) Un grup mare din pacate nu am format doar cand s-a facut poza si cand a venit XXXXXXX:)):)) Florine mersi mult ca m-ai adus :) |
chiar pacat ca ne-am imprastiat asa data vitoare daca mai suntem alungati ar trebui sa ne itelegem toti unde mergem
|
daca ar sta lumea linistita nu am mai fi alungati ... ca nu facem nimic rau decat stam povestim ...facem poze etc ... eeh asta e ...
|
Quote:
|
ba daa :))) mi`o placut tot ... da ca sa nu se intampla chesti nasoale :D
|
Faina -faina intalnire,iar in ceea ce priveste gabori oricum o sa vina ca asa is ei,trebuie sa strice cheful la om.
Mna deci sa pun ceva poze nu? |
asta asteptam
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning