![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
e topicul de provocari a lui pepy nu?
Pepy ne dam, m-am dat cu Tudose si vreau sa ma dau si cu tine, cu toate ca am galeria fisurata, ca ma apuc de lucru la masina si vreau sa vad diferentele. Astept semn! |
Frate, eu nu inteleg cine e "sebastianlr" si despre ce masina vorbeste !!!!????!!!!
|
Quote:
|
Quote:
PS: felicitari pepy pt cum merge masina |
Quote:
Nu sunt eu e clona mea.:lol: Ai intuit corect ! |
@ducu diferentza dintre noi a fost destul de mica in conditii de aderentza mult mai ok decit acum, masina mea nu poate sa dea 100% pe temperaturile astea, daca tu vrei totusi o cursa acum nu o sa te refuz cu conditia sa nu ma refuzi nici tu pe mine cind iese soarele :)
|
Quote:
|
ma voi va jucati fara mine? :(
macar ca spectator sa fiu si eu... salutare la prieteni! |
ati vazut filmele cu "indieni" ? =))
|
frumos/bun rau speedsterul, felicitari cum ai aparut in revista speed ;)
cam cat face acum pepy masinuta? daca nu imi spui inteleg pt ca esti in stare permanenta de razboi cu czr-ul! oricum "i got my money on you"! |
astept sa vadem masina la lucru, dar la soare sa se bronzeze, nu pe vremea asta. am auzit ca a mai luat muschi de la borcan si a mai pus pe ea.
|
Interesant tot capitolul asta cu "Opel Speedster vs. ..." , baietii de la bucale... incercati sa fi-ti mai buni cu aproapele vostru, pepy bafta... pe cand vei concura cu CZR`ul.... o sa ai nevoie maaaaaaaaaaaare :)... pariez pe CZR... pacat ca masina "cea mai tare din RO" sta intr`un garaj si nu iese sa se dea cu masini care chiar au potential... pacat de unii oameni care doar vorba e de ei... pacat ca oamenii nu se respecta intre ei... multe pacate.... mai bine ar fi sa nu mai impungeti unii pe altii si totul sa se desfasoare pe "asfalt uscat" ceea ce va doresc la fiecare... sper sa nu fi suparat pe nimeni cu parerea mea pe care o sustin in continuare ... Salutare la toata natia ...
|
czr-ul este infatuat... nu este asa de placut ca pepy, deschis ca el... si cred ca mai multi "fani" are pepy!
eu zic ca speedsterul o sa-l zdrobeasca rau ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning