![]() |
Re: Slobozia diverse
stie careva pe proprietarul hondei S2000 din oras?
as vrea si eu sa vad cum se astern la drum 240 de ponei japonezi comparabil cu 230 de caluti francezi turbati ... |
Daca te referi la cea rosie cu nr HOZ, e a lui Hozoc Cosmin, dar din cate stiu nu prea o conduce....
|
ezact ... vreo sansa sa il vedem vreodata pe strada?
|
eu stiu doar ca s-a mutat in bloc 25 (intre lic de arta si nr1) .super masina oricum. dar stiai asta deja...:-P
|
nu stiu daca o sa-l vezi pe strada, dar daca-mi da masina as fi bucuros sa dau tot cei mai bun din motorul ala vtec. Acu' nu stiu sigur daca motorul e F20C sau F22c1 oricum e de vazut cum se comporta.....la o tranta cu frantuzoiaca ta:P
|
vezi si tu ... daca e ceva ... astept PM sau un telefon ... eu sunt up oricand
|
....apropos... nu se mai anunta nici o intalnire nimika.
|
urmatoarea pe care o stiu e saptamana viitoare la sighisoara :D
|
si ma iei si pe mine:P
|
Quote:
|
vezi ca "e" doua panamera =)) ... unu cred ca-ti dai seama dupa numar al cui este pentru ca este inmatriculat ... iar celalalt este cu numere de germania ...
noi stim persoanele :) ... sau cel putin ii cunosc pe ambii posesori |
Sa inteleg ca sunt singuru care s-a dat cu S2000 ala rosu din oras?cu pletosu ala?
|
cu ce masina te-ai dat?
cum ati stat? stiu cum trag 200 de cai pe civic type-r ... dar as vrea sa vad cum sunt 240 pe s2000 |
Quote:
|
teoretic masina face suta in 6.1-6.2
e foarte usoara si are avantajul tractiunii spate ... plus ca are rosu la 9000 si zica'se ca are etajare foarte scurta a cutiei plus ca stim amandoi ce face vtec-ul dupa 6000 :D concluzie: cred ca omu nu stia sa-i dea |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning