Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dexter_20 29-09-06 18:57

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 569674)
Nici chiar sa te minti singur. N-are rost...Treci la urmatoarea pana o gasesti pe cea care iti place cela mai mult.

Stiu! Ideea e sa ai forta de a trece peste. Eu acum 30 de min am vaz pe aia cu care am pierdut 1an si ceva din viata cu altul. Ce am facut? Mi-am vazut de drum si gata. E mult mai simplu daca te doare in fund...

bluey 29-09-06 19:04

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 569693)
Stiu! Ideea e sa ai forta de a trece peste. Eu acum 30 de min am vaz pe aia cu care am pierdut 1an si ceva din viata cu altul. Ce am facut? Mi-am vazut de drum si gata. E mult mai simplu daca te doare in fund...

Daaa. E ceva de genu`:pe tine te doare-n fund si pe ea o doare inima de durerea ta.
Intelegi tu..

dexter_20 29-09-06 19:08

Sincer... nu inteleg ce vrei sa spui.

bluey 29-09-06 19:30

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 569703)
Sincer... nu inteleg ce vrei sa spui.

Skema:
Daca vede ca nu iti pasa deloc o va durea mai mult decat pe tine.

Bmw_Rulllzzz 29-09-06 19:36

mdeaaa.....dar yo o vreau pe ea, nu alta :(

bluey 29-09-06 19:47

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569719)

man: daca ea nu te vrea n-ai ce sa faci.Mai bine nu o mai lungi ca tot tu suferi si va fi si mai rau.Oricum daca nu vrea inseamna ca nu te merita.E lumea plina de femei bune.

Bmw_Rulllzzz 29-09-06 19:50

pai tocmai asta e problema, si ea ar vrea pe de o parte sa ne impacam. mereu imi spune: "lasa timpul sa treaca si vom vedea noi ce va fi, daca e sa fim impreuna vom fi, peste o sapt, o luna, un an..."

babygirl_nwa 29-09-06 20:17

Quote:

Originally Posted by nec74 (Post 569177)
dak iubesti cu adevarat acea persoana, nu o uiti niciodata...........

looool....nu puteai sa scrii asta cat am fost despartiti o luna???TE IUBESC MULT BABY....si normal k dak iubesti cu adevarat nu uiti niciodata,nu conteaza cati ani ,conteaza cat de mult.....

babygirl_nwa 29-09-06 20:21

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569719)

If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was.......crede-ma k asa e...

bluey 29-09-06 20:27

Iete pe cine avem aici :) gajika cu zetu
@Bmw_Rulllzzz fata are dreptate.
Dar e destul de urat cu femeia ca nu stii ce are in cap.Poate nu stie cum sa scape de tine fara sa suferi.Sau poate vrea sa fie sigura ca te iubeste.Lasa-i putin spatiu sa vada cum este fara tine si vezi ce se intampla.Stiu ca e greu dar daca o vrei chiar asa mult asta cred eu ca e solutia.Asa vei afla daca te iubeste si merita sa plangi dupa ea sau daca si-a gasit pe altul si vrea doar ca tu sa nu suferi.Scuze daca am fost mai direct...

unu rau 29-09-06 20:38

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 569770)
Iete pe cine avem aici :) gajika cu zetu
@Bmw_Rulllzzz fata are dreptate.
Dar e destul de urat cu femeia ca nu stii ce are in cap.Poate nu stie cum sa scape de tine fara sa suferi.Sau poate vrea sa fie sigura ca te iubeste.Lasa-i putin spatiu sa vada cum este fara tine si vezi ce se intampla.Stiu ca e greu dar daca o vrei chiar asa mult asta cred eu ca e solutia.Asa vei afla daca te iubeste si merita sa plangi dupa ea sau daca si-a gasit pe altul si vrea doar ca tu sa nu suferi.Scuze daca am fost mai direct...

sa stiik ca ai dreptate

Bmw_Rulllzzz 29-09-06 20:52

exact. nu stiu ce are in cap. ea are pe cineva, intre timp mi-am facut si yo pe cineva si n-am mai cautat-o (nu stiu cum m-am abtinut). si a inceput ea sa ma caute, mesaje, telefoane..... . i-am zis sa ne impacam si mi-a zis povestea cu "sa lasam timpul sa treaca si vom vedea......."

dexter_20 29-09-06 20:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569737)
pai tocmai asta e problema, si ea ar vrea pe de o parte sa ne impacam. mereu imi spune: "lasa timpul sa treaca si vom vedea noi ce va fi, daca e sa fim impreuna vom fi, peste o sapt, o luna, un an..."

Sfat: nu o mai cauta ca...poate va trebui si tu sa te feresti de masini cu nuj ce nr ... :D :D :D . Sufera in tacere,vezi-ti de viata ta, ai grija de tine si roata se va intoarce. Tu doar trebuie sa arati ca nu suferi (chiar daca nu e asa) si roata se va intoarce ....

Sasha_z 29-09-06 21:00

sunt de acord cu Dexter fii mai "indiferent" (macar incearca0 - stiu k este f greu ... dar incearca sa pari k si cum nu ai fi interesat de ea, fetelor le plac barbatii care nu le dau prea multa atnetie , de fapt e cel mai bine asa...!!!

Bmw_Rulllzzz 29-09-06 21:02

nu imi e teama de nush ce masini cu nush ce nr. pt ea m-as pune si cu ...... stii tu cine, intr-un cuvant as face orice pt ea, si nu pot renunta la ea orice s-ar intampla.

All times are GMT +2. The time now is 06:31.

- Copyright 2026 4Tuning