![]() |
Re: intreceri pe strazi
nush daca postez in locu potrivit dar pe la cet se intampla ceva cu masini, ca eu nu vad nimic interesant.(ma refer sa se adune unii cu masini, ceva liniute, pe la cumpenei, nush)daca nu vreti sa spuneti public ca se intampla ceva spuneti intr'un pm
|
asteapta tu mult si bine ...ca o sa te anuntze lumea :))))
|
nu fi rau mai ca asa eram si eu inainte nu stiam nimic:rolleyes2 :oops: :rolleyes2 ... acum ca sunt membru 4tuning cu stikere stiu mai multe...:2gun: :drunk: :2gun: am aflat din ``ziare``:paper: :blahblah: :paper:
|
:???: :cry: :???: psycho tu turezi frate motoru in spatele blocului? laso naibi ca vreau sa dorm maine la 6 ma scol...
|
pai daca nu are bani de toba ,de aia nu te lasa sa dormi :P
|
unde stai??...k am tot vazut masina lui psycho pe strada la mine...pe la integra pe acolo :rolleyes2
|
niku tau numi inspira incredere...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
glumesti sau vb serios?? k daca nu glumesti e grav...:rolleyes2 |
glumeam... eu stau in delfinariu si masina lu psycho o vad parcata la mine in cartier adica in fata blocului... eu stau intro scara el 2scari mai incolo... si aseara cred ca el era sau o fi fost AMG da se auzea prea bine ca sa fie altcineva decat Psycho... oricum a turat putin 20secunde da mia stricat somnicu :P si acum sunt chiaun de somn...
|
lewl ... nu stau acolo .. desii mashina mea e acolo zilnic .. e tov. mea .. eu nu mai intru tare in cartier k sa nu ma injure vecinii .. eu vin tare de sus de pe unirii si dupa aia mucles ;)
e ala cu AMG-u si ala din navodari cu WRC .. cat despre integra acolo sta bunica-mea si merg sa fac matzu gros la ea ;) .. de aia e mereu mashina acolo ;) |
da ii stiu mai ales pe AMG... Pretena cumva e tipa aia bruneta cu cainele ala IMENSSS??? cu un cielo alb cu un stiker midnight stanga sus pe luneta...
|
daca nu zici si adresa completa...n-ai rezolvat nimic :lol:
|
:)) cine cunoaste stie...
|
Quote:
|
asa e nul mai ai dar nul mai ai cam de 6luni maxim... :P