![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
5 Attachment(s)
design de ceasurile astes ce parere ai
|
e ok, insa pozele facute cu telefonul nu sunt concludente si nici macar nu le-ai rotit in pozitia lor normala... bafta
pt logan= pret fix de 170 lei tot bordul+butoane+ ventilatie pt cielo, cam ala ar fi pretul, putem face prin curiewr sau prin metoda "prieten" pt supply: si noi lucram doar simbata in perioada asta |
Pt. Matiz cam cat ar costa si dak se pot face.
|
asta am intrebat si eu acu vreo 2 zile , dar se pare ca nu am primit nici un raspuns....
|
sefii mei, imi pare rau pt voi, dar aveti 2 numere de telefon pe care le puteti folosi cu incredere. nu pot fi in 2 locuri deodata, nu pot lucra la garaj si in acelasi timp sa raspund la intrebarile voastre... inca o data, imi pare rau
am facut acest topic pentru ca voi sa puteti vedea ce lucram, pentru alte detalii puteti sa sunati Matiz se face cu 180 pina la 240 lei, in functie de preferinte. Detalii la telefon. Puteti vedea masina noastra pe viu (este tot un Matiz) Telefoane: 0723 264 207 0723 823 679 |
Quote:
Dsign poti sa pui si tu man 2-3 poze cu lumina de la Matiz sa-mi fac o idee? Ms:-) |
ia vezi daca aici gasesti poze destule: http://www.************/Zexstar-Tunin...%20tuning.html
|
nu puteam sa stau pe pagina a doua, asaca up we go :)
|
10 Attachment(s)
si pentru ca nu se cade sa lasam topicul fara imagini, iata si niste cadrane "custom" (sunt "custom", chiar daca inscrisul de pe ele descopera binecunoscutul stil tuning dimbovitean - clientul nostru, stapinul nostru)
de asemenea, veti vedea in poze iluminarea portbagajului unui Logan Break |
Quote:
- "daaaaaaaaa, pre rapid, daaaaa, prea furios, eu merg cu dacia iar tu pa jos, daaaaa prea rapid, daaaaaa, prea furiossss, ramai prost cand apas pa nos" - cu font de Times New Roman, de 6. merci in avans ;) acum, sincer. chiar atat de greu era omu' de convins ca ce vrea el e un kitsh total ? chiar nu se putea altfel ?!? costi ?!? :lol: :lol: :lol: care-i diferenta dintre cadrane cu leduri cu costi si lunete cu nike ??? ooooof, ooof, mai, maai... dani, crede-ma ca nu-i greu sa explici omului ce e kitsh si ce nu e. si bordurile facute de tine nu merita sa fie "patate" de kitsh. parerea mea. spor la treburi ! |
ma tata, daca el a dat cit i-am cerut, acum ce mai tura-vura, ideea era sa va arat ce se poate face... normal ca nici mie nu-mi place, dar efectiv nu aveam cui sa-i explic... stii tu, genul de taximetrist care vrea sa fie mai cu mot decit ceilalti
|
Dani hai frate si cu Calibra...stii tu care....
|
Cum ai facut cadranele alea? :shock: E vreo metoda speciala? Vreo masinarie, cva cu care le faci, tre sa-mi zici, m-ai uimit rau de tot! BV .. sunt chiar tari!!!
|
Dan astept confirmarea pt. astra mea; cand pot sa vin.
|
sefii mei, pina la 4tuning days nu ma prea prindeti, avem de facut niste prezentari cu zeXstar, avem de lucrat la masinile cu care vom colabora si care vor fi expuse la show, mergem si noi la relaxare, etc. Cum simbata este singura zi in care se lucreaza pe masini, e clar ca timp nu prea e
andrei.badea, exista cutter-plotter-ul si indeminarea celui care le face |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning