Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

B-99-SAA 10-09-10 15:45

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3648247)
PS 2: Vezi ca negru e pretentios si trebuie sa fie perfect inainte sa vopsesti! Ai mare grija la asta!!!

Daca tot il faci negru (si nu trebuie sa pice la nuanta cu albastrul masinii), fa-l in colant... Unde am facut si eu capota :D E cam 150 lei (parca, nu mai stiu exact), si iese super bine, si nu am stresuri ca se scurge vopseaua, ca nu iese, etc... Cum vrei. Da-mi id de mess pe PM sa mai vb daca e :D

EDIT: :???: mda... acuma mi-am dat seama Robert... ca la el nu vine la linie... eu ma gandisem sa scape mai ieftin. oricum, poate incerca sa vb cu ei, merge si le arata masina si daca se poate... :D aia e, bea si el un suc in plus de banii aia :D

Robert_MNW 10-09-10 15:51

Cam greu sa colantezi capota cum a facut-o el...la tine la Tico era dreapta!

pustiu_FUG 11-09-10 07:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3648122)
Incepe sa prinda forma si arata din ce in ce mai bine :D.Incearca un VT sa vezi cum ii sta cu portbagajul negru:P.

Ma gandesc ca ar sta bine poate fara stergator:-? m-a voi gandi

OFF:Vezi ca am trimis mass pe mess pentru sambata.

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3648156)
lool.. cine ti-a dat cu chit pe capota, ca parca a dat cu picioru :shock::shock:

Daca tu lucrezi la masina te sfatuiesc sa folosesti niste tiple speciale pentru chit... iar chitu sa il freci numai cu cala. Sa nu dai direct cu mana ca nu iasa cum trebuie. La bara mai trebuie frecat!

Nu merge frecat cu, cala pentru ca eu am numai forme rotunde tot mana face totul, in poza de mai sus este pozata doar prima mana de chit neslefuita, normal ca eu a trebui sa incarc mai mult ca sa am de unde lua...;)
Cat despre bara de ce spui ca mai trebui frecat? bara este finisata la kit:???: trebui doar sa ma gandesc daca ramane asa sau bandoul jos

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3648160)
O parere proprie. Daca tot ai facut tabla la nivel cu farurile, sa lasi lucrurul asta sa se vada. adica sa fie un pic in jos, acolo unde ai facut prelungirea (cum se vede in ultima poza adica) Problema o sa fie la finisat, pt ca altfel finisezi, virgulite, indoituri, curburi si altfel e cand finisezi masa de bucatarie (ma refer aici la suprafete drepte). si sper sa nu ajungi ca mine sa injuri ca ai ales sa faci ceva mai special, cand vezi cata munca manuala bagi ca sa scoti acel ceva :)
De laudat cum ai gandit faza asta cu bb, pt ca asa mie imi da impresia ca e si mai incruntata decat un bb normal.

Multumesc banzay, da a fost ceva mai dificil dar dupa 5,6 ore de kituit si frecat a iesit ceva:D

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3648247)
Daca nu iti place negru haionul vopseste-l albastru dar eu l-as modifica si pe acela...e pacat sa nu fie macar clean daca nu modificat!
PS: Se pare ca m-am inselat acum imi place cum vine bbl. Bravo si felicitari ca ai indraznit sa faci ceva diferit!;)
PS 2: Vezi ca negru e pretentios si trebuie sa fie perfect inainte sa vopsesti! Ai mare grija la asta!!!

De aceea am ales si sa il colantez, cel putin mana ma hotarasc ce ii fac, ori o colantez total ori o vopsesc total:-) Ma bucur ca iti place:oops:
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3648937)
Daca tot il faci negru (si nu trebuie sa pice la nuanta cu albastrul masinii), fa-l in colant... Unde am facut si eu capota :D E cam 150 lei (parca, nu mai stiu exact), si iese super bine, si nu am stresuri ca se scurge vopseaua, ca nu iese, etc... Cum vrei. Da-mi id de mess pe PM sa mai vb daca e :D

EDIT: :???: mda... acuma mi-am dat seama Robert... ca la el nu vine la linie... eu ma gandisem sa scape mai ieftin. oricum, poate incerca sa vb cu ei, merge si le arata masina si daca se poate... :D aia e, bea si el un suc in plus de banii aia :D

Colantat merge doar ca trebui la un expert:( eu mi-am lasat capota aseara la niste....frecatori de menta si mi-au colantat-o de nu am mai putut eu...Luni o voi face eu personal ca sa iasa catusi de cat bine sau daca nu la firma de colantare:lol:
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3648950)
Cam greu sa colantezi capota cum a facut-o el...la tine la Tico era dreapta!

Robert merge sa colanteze partea aceea dar greu, trebui feonul sa isi faca treaba bine si iese:-)

Asa arata acum...mai trebui doar colantata iar:cry:

Alex30 11-09-10 18:06

Sau cam jucat aia cu colantul pe capota ta...iesea mai bine daca il puneai tu :D. A iesit frumos badboy-u acum colanteaza capota si aia e

pustiu_FUG 11-09-10 18:16

Au facut un fel de ras:cry:, dar na, au vazut ca nu este de joaca cu autocolantul:))

aaa, saptamana viitoare cred ca avem treaba cu barele:lol:

a si cred ca o sa fac, capota negru mat...nustiu autocolant lucios arata ciudat:???:

Alex30 11-09-10 18:28

Pai nu e de joaca deloc :)).

Hm...bun deci avem treaba sapt viitoare :D. Ma anunti cand vrei.

Ar arata mai bine negru mat.

pustiu_FUG 11-09-10 19:06

Da sa mai dau un kit ici colo:)) si trecem la atac:twisted:, negru mat ramane dar sa gasesc un autocolant negru mat adevarat nu ce am mai luat odata pentru plafon :)) si lucea:))

Alex30 11-09-10 19:08

Usor cu kitu sa se intareasca tot nu te grabi ca dupaia nu iese frumos. Avem noi timp sa facem si barile. Vezi ca are in vitan autocolant negru mat...si e chiar mat nu luceste :))

pustiu_FUG 11-09-10 19:14

Mai am doar o bucatica de 5 cm sa zicem si gata:D

In vitan? cam cat bate m2?

Alex30 11-09-10 19:22

A deci mai ai putin...

Da,in vitan. Sincer sa iti spun nu stiu cat e..da stiu sigur ca au ca m-am interesat eu mai demult.

pustiu_FUG 11-09-10 19:28

Daca este unde cred eu mai bine ma duc sa mi-o dupa la un centru special:)) pentru ca am dat eu acum putin timp pe o bucatica pentru stalpul de la usa pe o fasie 19 ron :)) care nu cred ca avea mai mult de 0.25 m2 :)))

Alex30 11-09-10 19:54

Pai cauti ca au la mai multe standuri...vezi si tu :D

mike-fullspeed 11-09-10 22:13

:) trebuia sa intrebi pe cineva care se pricepe inainte sa te apuci.... Si sa stii si tu ca, chitul se freaca numai cu cala(in cazut tau, in unele locuri se foloseste o cala flexibila, moale sa ia formele). O sa vezi tu ca am dreptate atunci cand vopsesti bara si restul elementeleor care le-ai chituit!

Foloseste autocolant mat, ca pe lucios se vad toate defectele.. la fel si pe vopsea! Acum cand ma uit la poza cu capota colantata ma gandesc ca nu ii sta char atat de line cu BB asa cum l-ai gandit tu... pare ca ar avea pleoape pentru ca in partea de sus e la nivel cu capota, iar jos nu! (exact ca la pleoape)!

pustiu_FUG 11-09-10 22:32

Am facut fara si a iesit foarte bine, doar o colantare buna mai trebui si gata:oops:

Cat despre forma mie imi place..ca seamana cu pleoapa ca nu seamana nu ma intereseaza...este ceva mai undercover:lol: sa nu isi dea seama orice de ce este acolo:D

Alex30: caut caut, daca nu e mat de mat ii matuiesc eu:lol:

Robert_MNW 11-09-10 23:09

Vine frumos pe negru lucios:-) chiar e smecher rau. Bravo!
PS: Apeleaza la un vopsitor si scapi de griji! Autocolantul, mai ales negru se va dezlipii foarte repede la cum ai tu capota. Sa nu zici ca nu ti-am spus!;)

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning