Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

450yfz 13-02-10 12:55

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3080245)
provoc pe oricene cu orice,astept provocari ca abea mi-am ascutit patinele,ba voi vb aiea de linii de zici ca e asa cald afara de tre sa imi scot tricourile din dulap,frate inca e gheatza pe strada,hai sa poluam pe aicea cand o fi vremea de provocari

ps:frectie cand ai masina gata as vrea sa facem una ca am auzit ca iese o bomba din 1.9 ala si sunt curios

nu e adevarat e un 1.9 tdi normal cipuit

Yackone 13-02-10 13:34

poate ciupit;)

450yfz 13-02-10 18:41

sincer e o masina diesel doar k are un soft atat nimic mai mult

Yackone 13-02-10 21:27

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3082382)
sincer e o masina diesel doar k are un soft atat nimic mai mult

ei na:rolleyes2

https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...u-project.html

gabitza121 22-02-10 02:12

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 3083011)

ai ma da ce are mai mult de soft?ce niste injectoare cat toba lui blondu si o turbina mik cat un de la un man tg 420xxl a si un intercouler cat frigiderul ce mai yackone ca alea nu se pun,nici nu iti dau jumate de cal sunt ceva de genul ala abtibild cu nike sunt doar asa de model sa dea bine la poza,a si era sa uit ca mai are umpic si da si becurile din plafoniera jos ca sa nu traga la cantar:twisted::twisted:

450yfz 25-02-10 19:38

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3111197)
ai ma da ce are mai mult de soft?ce niste injectoare cat toba lui blondu si o turbina mik cat un de la un man tg 420xxl a si un intercouler cat frigiderul ce mai yackone ca alea nu se pun,nici nu iti dau jumate de cal sunt ceva de genul ala abtibild cu nike sunt doar asa de model sa dea bine la poza,a si era sa uit ca mai are umpic si da si becurile din plafoniera jos ca sa nu traga la cantar:twisted::twisted:

nimic nu e adevarat....masina are doar un soft.....intercoolerul e pt show....sa creada lumea ca e masina dinaia sport!!!!

gabitza121 25-02-10 19:48

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3123454)
nimic nu e adevarat....masina are doar un soft.....intercoolerul e pt show....sa creada lumea ca e masina dinaia sport!!!!

ba baiatule ne lasi ca falsa modestie pe care incerci sa o arati tu pe aicea,oricum sunt nerabdator sa vad daca v-a avea si un happy end projectul tau,si sa ma scuze lumea de offtopic,dar astept sa fie gata

450yfz 26-02-10 19:16

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3123501)
ba baiatule ne lasi ca falsa modestie pe care incerci sa o arati tu pe aicea,oricum sunt nerabdator sa vad daca v-a avea si un happy end projectul tau,si sa ma scuze lumea de offtopic,dar astept sa fie gata

am iesit azi cu masina si am ramas foarte dezamagit......k sa intelegeti si voi intre me si un golf 4 de 116 cai cu care am testat azi masina nu e nicio diferenta:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:c eva nu se pupa......offff

bogdan1991s 26-02-10 20:16

de ce nu iti dechizi din nou topicul masinii tale si sa scrii acolo si nu baga in seama oamenii care comenteaza. eu mi-am pus pe alt forum masina mea si toti ba ca e veche ba ca arata naspa si ma doare in cot de parerea lor;) scuze de offtopic

Syc@ 27-02-10 17:00

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3126601)
de ce nu iti dechizi din nou topicul masinii tale si sa scrii acolo si nu baga in seama oamenii care comenteaza. eu mi-am pus pe alt forum masina mea si toti ba ca e veche ba ca arata naspa si ma doare in cot de parerea lor;) scuze de offtopic

Baiatu nu ii da u sfaturi ca stie sa greseasca si singur si nu ii zi u de golfu tau 2 ca golf 2 pt frectie e = "nici macar nu are masina" , vii u cu bunica din anii 80 :twisted::twisted::twisted:

gabitza121 27-02-10 17:39

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3129030)
Baiatu nu ii da u sfaturi ca stie sa greseasca si singur si nu ii zi u de golfu tau 2 ca golf 2 pt frectie e = "nici macar nu are masina" , vii u cu bunica din anii 80 :twisted::twisted::twisted:

frate lasati insultele dece naiba nu ne provocam eu va provoc la un concurs de aruncat cu privirea

450yfz 27-02-10 17:40

dorinta unora de a nu merge masina s-a indeplinit.....be happy....dar mai ramane quadul in picioare....

Syc@ 27-02-10 17:54

VERSUS (eventual provocari) cu masini si trasuri de la Brasov

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3129183)
frate lasati insultele dece naiba nu ne provocam eu va provoc la un concurs de aruncat cu privirea

da nu a insultat nimeni tiby drag, si a mea e tot din anii 80 asta e ghinion ;)

Syc@ 27-02-10 17:56

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3129185)
dorinta unora de a nu merge masina s-a indeplinit.....be happy....dar mai ramane quadul in picioare....

As putea sa itzi recomand ceva ca sa merga dar ... nu meritzi. stii u de ce.
:lol:;)

gabitza121 27-02-10 17:57

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini si trasuri de la Brasov

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3129229)
da nu a insultat nimeni tiby drag, si a mea e tot din anii 80 asta e ghinion ;)

m-ai facut dacia mea e din 79 asa ca eu ma gandesc sa o inscri la old's mobile
terminati cu copilariile,tu ce masina mai ai?

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning