![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
SONY-ERICSSON Z 1010
NOKIA 6630 - are modemul mai rapid pt. internet si in plus face poze mai bune la 1.3Mp |
Sony Ericsson W800i..folosesc walkman-ul intens :-P
|
Quote:
|
mersi pt pont ;)
|
dar ce s-a stricat? ai avut probleme cu firul sau cu mufa?
|
Quote:
sfaturi: foloseste mai mult casca stanga(ce mai indepartata de mic) ca pe aia nu prea ai cum sa o batzi asa mult la cap si incearca sa nu tragi pea mult de fire...asa si sa ai grija la mufa de acolo de jos ca mai am inca 2 prieteni care au exact aceeasi problema acolo la mufa.... ai grija cum o bagi prin buzunar sa nu fie prea strambata/solicitata and shit :D noh bun si acuma plata ca ti-am dat atatea ponturi =) |
Eu is multumit de W800i si de poze si de tot , am facut un test comparativ cu n90 si a fost peste la poze
|
Quote:
|
eu am avut un 3510i si miam luat 6230i frate
sunt super multumit de el |
Quote:
cu mufa m-am chinuit prima oara cand a trebui sa scot castile dupa aia a fost ok. ce mi se pare un pic dificil este firul considerabil de lung si tot caut solutii sa-l 'scurtez' fara sa-l stric :D nu pot sa ascult muzica doar intr-o casca :rolleyes2 trebuie sa se auda stereo :-P thanks pt ponturi.. dau o bere la bimmerfest ;) |
W800i are cea mai buna camera foto facuta pana in 2005 inclusiv...poate doar vreun telefon mai nou sa fie peste la foto
|
w800 din septembrie! F multumit!! Telefon extraordinar din toate punctele de vedere!
|
Welcom in the club:) ... un singur lucru nu imi place la el , ca se murdareste rpd...albul ala:(
|
samsung ZV10
|
nokia 7610
nokia n90 (Nou) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning