Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

ab79fly 11-05-07 09:00

Re: Alba Iulia

in fine nu am cazut nici intr-un butoi cu melancolie sincer .. dar ... bunicul meu avea o vorba ... "LUCRUL LASAT .. PUTE A ..... beep" .... LA NOI E CAM ... expirat tot ... PAREREA MEA ... mentionez ... inca odata PAREREA MEA .... in afara de faptul ca am facut consumatie ... prin localuri cand ne-am intalnit .. si am povestit aventuri ceea ce a fost la un moment dat frumos .. nimic din .. ce era normal sa facem nu s-a facut ... ok ok la despartire si next time la intalnire .. povesteam aventuri si .. ok ok la despartire .. si apropo aline daca u vrei sa iti faci o casa faci tu proiectu sau .. te ducxi la un proiectant si ii zici ce vrei si iti face proiectu pana iasa asa cum vrei tu ?? ca deh doar de aia il platesti ... ?? e o comparatie stupida poate ... pt faza ca nu am inteles ce ai vreut sa zici mai sus cu avocatul si avocata ..

ab79fly 11-05-07 09:01

:shock: :-P :?: :!: :?:

ab79fly 11-05-07 09:02

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 895182)
stefane, mi-e usor si mie sa zic: nu-mi trebe sectiune 4tuning (ca asa mi se pune mie pata), nu-mi trebe sa ma afiliez la nimeni (fac eu statutul cum ma taie capul ca si-asa clubul il fac pt cativa oameni numa), dau numai banul si sa rezolve altii.

eu, de exemplu, VREAU sectiune 4tuning, VREAU statut facut cu cap, VREAU sa fim o comunitate cat mai numeroasa, VREAU sa fim uniti si nu egoisti, si VREAU sa facem o treaba civilizata si profi, sa dam dovada de maturitate, asta insemnand si afiliere la toate federatiile si asociatiile de profil din Ro. pt ca daca facem clubul asa, o sa avem si oameni interesati, o sa se implice, chiar or sa si scrie mai mult pe sectiune, daca asa e problema pana la urma

hai ca ma opresc aici... ca nu avem moderator inca la forum si nu are cine ma bana :)

SA INTELEG CA EU SUNT EGOIST ??????

hoinar 11-05-07 09:18

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 895569)
SI NOI AVEM SECTIUNEEEEEEE ...

inca nu avem :p da' o sa avem curand.

apropo de egoism... nu vreau sa se inteleaga ca facem clubul pt noi 9 sau 10 cati suntem. si inca vreo 5-6 prieteni care mai vin ulterior. si sa fie un fel de casta. gen cui nu-i convin conditiile de la noi, nu are decat sa nu devina membru. ca atunci chiar ca se intampla ce zici tu mai sus sa vina altcineva sa fac alt club.:-)

pana la urma cred ca toata discutia asa a avut un rol constructiv. stii cum se zice, ce nu ne omoara, ne intareste :) hai ca-i spre bine, man. nu mai fii asa pesimist. ca le rezolvam pe toate. o sa vezi.

ab79fly 11-05-07 21:23

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 895603)
inca nu avem :p da' o sa avem curand.

apropo de egoism... nu vreau sa se inteleaga ca facem clubul pt noi 9 sau 10 cati suntem. si inca vreo 5-6 prieteni care mai vin ulterior. si sa fie un fel de casta. gen cui nu-i convin conditiile de la noi, nu are decat sa nu devina membru. ca atunci chiar ca se intampla ce zici tu mai sus sa vina altcineva sa fac alt club.:-)

pana la urma cred ca toata discutia asa a avut un rol constructiv. stii cum se zice, ce nu ne omoara, ne intareste :) hai ca-i spre bine, man. nu mai fii asa pesimist. ca le rezolvam pe toate. o sa vezi.

hmmm deci 1800 E platim amandoi manopera ... sau 1500 si faci ce vrei si platesti tu tot .... :))

hoinar 12-05-07 01:12

haha... catinel catinel... ti-am spus ca sunt adeptul lucrurilor facute pe indelete :)

ab79fly 12-05-07 20:57

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 896982)
haha... catinel catinel... ti-am spus ca sunt adeptul lucrurilor facute pe indelete :)

apoi catinel .. catinel ... ramai pe jos ...

hoinar 12-05-07 21:56

din fericire, deocamdata is "incaltat" :) d'aia pot sa merg catinel catinel :)

bogdan100 13-05-07 08:17

azi nici o intalnire?

ab79fly 13-05-07 12:12

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 898052)
din fericire, deocamdata is "incaltat" :) d'aia pot sa merg catinel catinel :)

poi trebuia sa zici asa de la inceput ....

hoinar 14-05-07 13:33

PENTRU TOTI CEI INTERESATI SI PASIONATI DE MASINI:

Toate intalnirile se vor desfasura sapatamanal, duminica, la ora 16:00. Locatia pentru data de 20.05.2007 este OMV Stadion.

hoinar 14-05-07 23:00

ramasesm la propuneri pentru moderator. intrucat duminica nu am putut discuta serios problema din lipsa de cvorum :(, zic sa prelungim propunerile pana duminica asta. dup'aia votam si gata. sa rezolvam si treaba asta.

veste de ultima ora cu clubul. azi au ajuns statutul si actul constitutiv la avocat pt verificare. stefane, poti incepe demersurile pentru rezervarea de nume. :) s-ar zice ca suntem pe drumul cel bun. mai bine mai tarziu decat niciodata :))))))

bogdan100 15-05-07 16:01

:)) in sfarsit... :P

ghostdog 16-05-07 15:15

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 871616)
si totusi .. u cine esti ... ? caci in afara de ce scri pe aici nu stiu nimic despre tine ... eu cel putin ... asta daca nu te deranjeaza ... intentia mea de a sti cu cine .. mai vorbesc pe aici caci face to face nu cred ca ne-am vazut ...

ne-am vazut de multe ori.doar ca nu iti aduci aminte!eu te cunosc de multa vreme

ghostdog 16-05-07 15:25

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 891091)
:) am vazut ca cei din mures au deja sectiune...:)...la noi se misca mai greu...am trecut ieri pe la mag ala de tuning...inca nu o deschis magazinul.am luat un nr de telefon :0740172384,magazinul se numeste street tuner.azi am trecut iara pe acolo,si atunci a ajuns si proprietarul(cred ca ii proprietarul)...are un bmw arigintiu (ab 69 crx) si pe spate scrie crx tuning.nu am vb cu el...

il cheama Cristi si e mecanic de meserie,nu cred ca e al lui,dar daca tot te intereseaza pot sa vb cu el:)

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning