![]() |
Re: Alba Iulia
in fine nu am cazut nici intr-un butoi cu melancolie sincer .. dar ... bunicul meu avea o vorba ... "LUCRUL LASAT .. PUTE A ..... beep" .... LA NOI E CAM ... expirat tot ... PAREREA MEA ... mentionez ... inca odata PAREREA MEA .... in afara de faptul ca am facut consumatie ... prin localuri cand ne-am intalnit .. si am povestit aventuri ceea ce a fost la un moment dat frumos .. nimic din .. ce era normal sa facem nu s-a facut ... ok ok la despartire si next time la intalnire .. povesteam aventuri si .. ok ok la despartire .. si apropo aline daca u vrei sa iti faci o casa faci tu proiectu sau .. te ducxi la un proiectant si ii zici ce vrei si iti face proiectu pana iasa asa cum vrei tu ?? ca deh doar de aia il platesti ... ?? e o comparatie stupida poate ... pt faza ca nu am inteles ce ai vreut sa zici mai sus cu avocatul si avocata ..
|
:shock: :-P :?: :!: :?:
|
Quote:
SA INTELEG CA EU SUNT EGOIST ?????? |
Quote:
apropo de egoism... nu vreau sa se inteleaga ca facem clubul pt noi 9 sau 10 cati suntem. si inca vreo 5-6 prieteni care mai vin ulterior. si sa fie un fel de casta. gen cui nu-i convin conditiile de la noi, nu are decat sa nu devina membru. ca atunci chiar ca se intampla ce zici tu mai sus sa vina altcineva sa fac alt club.:-) pana la urma cred ca toata discutia asa a avut un rol constructiv. stii cum se zice, ce nu ne omoara, ne intareste :) hai ca-i spre bine, man. nu mai fii asa pesimist. ca le rezolvam pe toate. o sa vezi. |
Quote:
|
haha... catinel catinel... ti-am spus ca sunt adeptul lucrurilor facute pe indelete :)
|
Quote:
|
din fericire, deocamdata is "incaltat" :) d'aia pot sa merg catinel catinel :)
|
azi nici o intalnire?
|
Quote:
|
PENTRU TOTI CEI INTERESATI SI PASIONATI DE MASINI:
Toate intalnirile se vor desfasura sapatamanal, duminica, la ora 16:00. Locatia pentru data de 20.05.2007 este OMV Stadion. |
ramasesm la propuneri pentru moderator. intrucat duminica nu am putut discuta serios problema din lipsa de cvorum :(, zic sa prelungim propunerile pana duminica asta. dup'aia votam si gata. sa rezolvam si treaba asta.
veste de ultima ora cu clubul. azi au ajuns statutul si actul constitutiv la avocat pt verificare. stefane, poti incepe demersurile pentru rezervarea de nume. :) s-ar zice ca suntem pe drumul cel bun. mai bine mai tarziu decat niciodata :)))))) |
:)) in sfarsit... :P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning