![]() |
Re: Roman
"SA CRESTEM MARI" :)))
|
Quote:
|
Voi care parte din GLUMEA nu o intelegeti? Nu intelegeti ca nu era nici o pasarica? Ca nu era nici o rivalitate??? Ca era un mod indirect de a spune ca observa ca lucrurile merg FFFF bine (pe bune) intre comunitatea Targu Neamt si Pascani...but wtf!!!! Luati si recititi discutia si priviti postul lui Cirinel ca pe o gluma (voi aia fara simt umoristic) si dupa o sa vedeti ca nu trebuie nimeni sa'si ceara scuze sau sa taie aripi la ciori...sau sa se simta omu' de parca a dat cu paru...serios, iar incepeti sa faceti din cacat bici, iar degenerati si faceti offtopic aiurea...
Pe bune acu, fiecare'si vede de treaba daca nu puteti intelge anumite aspecte si tot atat va atacati inutil (autoatacati mai bine zis)... Personal nu vad rostul acestei discutii, nu vad rostul acestui topic, comunitatea "4tuning" sau "tuning" sau "racing" sau cum vrei sa ii spui ROMAN, NU EXISTA!...daca vine cineva si imi spune ca nu e asa, il rog frumos sa ma cheme la o intalnire saptamanala sau lunara sau anuala...cum se organizeaza...dar pana atunci nu suntem degeaba la "propuneri orase"... Hai va pup... |
morpheusmaster ... eu zic ca am cam T E R M I N A T cu subiectul asta ....hai sa ne vedem fiecare de topicul lui si sa nu o mai dam in OFFTOPIC ...
hai sa discutam despre cu totul altceva ....fiecare cu ce se mai intampla in orasele sau comunitatile lor ...bafta |
C E L M A I B I N E A S A !
|
:woowoo::help::help::help::no::lol:
deci am stat si am citit de la inceput totul si ma ... pe mine de ras...voi nu sunteti sanatosi =)) tuamni...rog un moderator ( daca citeste vreo un moderator toate balivernele astea) sa stearga tot ... tuamni =)) |
Eu le citesc, dar nu şterg, găsesc oamenii o modalitate să se împace, dacă şterg eu posturile nu se rezolvă problema...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
depinde ce diametru au,aia 80w is watt rms sau w max.
in 50 de ron nu cred ca is cine stie ce... |
Quote:
|
Quote:
Fa ceva si nu te mai agita ca te lovesti la ceas. |
Am citit primele 20 de pagini de pe threadul asta si mi-e dor de intalnirile de asta-vara. Sper sa fie cel putin la fel si vara asta ca mai sunt vreo 2-3 saptamani si se aduna lumea prin oras.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning