Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 09-03-07 12:34

Re: Intalniri Iasi!

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 787539)
Slp= inca o probabila victima:)

Vezi ca zyz se trezeste incet din amorteala...bucura-te cat mai poti, ca ajungem iar de unde-am plecat...>:)

slip 09-03-07 16:32

nu conteaza unde ne vedem... imp[ortant e sa ne intalnim...
vorbim la telefoane///ne adunam..culegem..ne plimbam..stie numai cine trebuie sa stie...
cat despre anuntat ce si cum facem...si despre poze... nici nu se pune problema... nu pun asa ceva pe forum...
sunt prea multe curve care ne pupa in pwla si dupa asta se duc la altii si borasc tot... si le-o sug si lor... deci..cine tre sa stie..o sa stie...cine nu .nu...

hai ..bafta si ne vedem diseara ;)
pa

DeeaBaby 09-03-07 17:57

:flamed: La muulti ani tuturor di ho ri lor si la cat mai multe pahare golite :lol:

p.s. : Slip, daca azi ii pui inima , inseamna ca azi e ziua lu` audi, so..multz`ani! :baby:
kisSsizZz :lips:

mihay 09-03-07 18:50

sara buna baeti !!! diseara ce facem o sindrofie ceva apoi 40 de pahare zyz-ule slp-ule crys`ule deci punem ceva la cale ca sa incheiem saptamana bine cu evenimente super tari si cam 90% din nopti nedormite :D

CRyS` 12-03-07 07:26

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

A inceput o noua saptamana!Se pare ca cea care a trecut a fost cu peripetzii ... pentru unuii de pe aici ... Cristi asa`i nu?Te mai doare capu sau mai dormi la scarbibiciu?

Se pare ca sapt asta va fi liniste sau ma insel?

Am schimbat numele topicului in DISCUTII/CAFENEA/INTALNIRI IASI!
Sper sa nu va suparatzi!

mihay 12-03-07 08:50

he he he nu crys nu ma mai doare capu dar de dormit la scarbiciu ma mai gandesc iar de stat cuminte saptamna asta nici nu incape in discutie :D adica cum crezi ca ma satur asa usor de party mai ales noaptea

slip 12-03-07 09:16

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 793211)
A inceput o noua saptamana!Se pare ca cea care a trecut a fost cu peripetzii ... pentru unuii de pe aici ... Cristi asa`i nu?Te mai doare capu sau mai dormi la scarbibiciu?

Se pare ca sapt asta va fi liniste sau ma insel?

Am schimbat numele topicului in DISCUTII/CAFENEA/INTALNIRI IASI!
Sper sa nu va suparatzi!

ce vb tu acolo we?? kiar crezi k dak sapt trecuta am facut-o lata... sapt asta o lasam moale? HA... nici gand...
nu stiu c peripetii ai avut tu .dar ieri .. a iesit cu fum si bucati de cauciuc.. peste tot.. undeva unde se aduna baietii buni.. nu cunosc zona si de aia nu spun cum se cheama :D aa... si cu politie..am uitat sa spun.. da oricum nu prea conteaza :lol: bagarea in seama..

deci sapt care vine.. adik asta in curs.. o sa facem ce-o sa facem... si tot bine o sa fie..
nu o sa fie liniste.. :D nu se doarme la servici (fiind salon auto nu prea am cum..de miercuri pana duminica seara...) si nici nu se bea o cafea in funsdatie si .hai acasa.. :D deci.. p mea :lol:
bafta

Mugurel 12-03-07 09:36

:peace: :peace: salutare.ce mai fac baietzii?de 1 Aprilie unde tre sa merg cu fiu-miu ca sa vad masinile tunate din Iasi si nunumai? poate ii tunez si lui carutzul!bafta

ZyZ 12-03-07 09:46

We copchii atomici, prea tare saptamana trecuta...prea tare. Daca nici de data asta n-am comis-o...nu stiu ce sa mai zic. Au cam fost de toate, de la femei pana la prea multe sticle de stiti voi ce si bucati de gume zburand prin aer...si prin pragu' lu' Cretu' :)). Hai Slip c-am inceput bine anu'. Si primavara de-abia incepe. Aveti grija de voi si cu proxima ocazie sa ne vedem la o mocolata. Pup. de la ZYZ.

mihay 12-03-07 10:04

da imi pare rau ca ieri am muncit tata ziua :( dar bine ca vati distrat voi o sa vina si vreamea lu NOD Ssa faca atmosfera nu zyz:D deci oricum cine se da lovit saptamana asta penalizare :))

bakal 12-03-07 10:24

iar am pierdut toata distractia. nustiu cum, dar numai mie mi se poate intampla asta.

corraptor_evo 12-03-07 11:02

Stai linistit RAZ-ule, ca si mie mi se intimpla mai tot timpul. Deh... nu sintem pe faza si gata! ... Asta-i pesa!

mihay 12-03-07 11:24

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 793415)
iar am pierdut toata distractia. nustiu cum, dar numai mie mi se poate intampla asta.

stai felxat razvane ca si eu am pierdut ieri ::sad: distractia asta e doar nu au intrat zilele-n sac da si cand or sa vina :lol:

slip 12-03-07 13:02

hai mah... k or sa tot fie ocazii de acuma incolo ;)
ieri am dat startul :D :twisted:
ne-am facut pofta :twisted: :lol:
edy.. ce mai e cu masina? te bagi la bucuresti? nu am mai vb de mult..am incercat sa t sun..dar nu raspundeai.. si nu am mai insistat...
hai poate n vedem sapt asta. .la o ciocolata..calda..sau ceva..
ok?
va salut ..cu respect,..

slip

corraptor_evo 12-03-07 14:05

La o ciococalda da, daca ajung vineri pina seara in Iasi.
In ce priveste masina, pentru Bucuresti.... Aaaaaaah! Cre'ca nu. Jantele comandate intra in fabricatie de pe 15 martie (nu stiu daca ajung in tara pina pe 25), iar vopsirea merge greu.
Deci, mai sigur: NU! (Din pacate!)

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning