Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

zn_tavy 31-10-12 14:22

Re: Evacuari custom INOX

Quote:

Originally Posted by larry (Post 5212748)
Salutari. As dori sa stiu un pret si cat timp ar dura(pt ca trebuie sa vin in Bucuresti) pt o evacuare completa inox (50mm diametru) Opel Astra 1,6 16v Z16XE. Singurul lucru este ca vreau sa ramana toba finala sport care este pe masina in prezent si Catalizatorul, exact cum ati mai facut pt acest tip de motor. Atasez o poza pt a va reaminti de lucrare. Multumesc.

salutare, sfatul meu ar fi sa-ti iei o galerie de inox de pe net,sunt f ieftine si ok lucrate si pe urma discutam de restul evacuarii,in principiu dureaza o zi

zn_tavy 31-10-12 14:26

6 Attachment(s)
Update lucrari
FMIC Leon TFSI

zn_tavy 01-11-12 11:12

5 Attachment(s)
Lupo 1.8T

zn_tavy 02-11-12 11:08

8 Attachment(s)
Leon 1.8 TSI Turbo-Back exhaust

aleXpeed 09-11-12 02:05

3 Attachment(s)
Salutare, ma intereseaza un pret pentru un "pre-montaj" turbina pe un Logan 1.4 MPI. Am o galerie de evacuare, turbo, flansele pentru turbo si galerie insa le vreau adaptate la motorul acesta, galeria si turbina sa poata fi puse pe pozitie sigura, sa fie plug-and-play vorba aia. Ideea e ca la galerie cilindrii 2 si 3 mai trebuie apropiati intre ei, cum e in prima poza cand aveam serpisori, alea sunt distantele. Galeria de turbo a fost facuta pentru un motor de Golf in 4 cilindri.

Eventual un pret pentru montaj turbo.. am toate piesele (intercooler, intercooler ulei, boost controller, blow-off cu cot pentru traseul admisiei direct, radiator ulei, ceas boost). Mi-ar mai trebui 4 injectoare si un megasquirt:-P. Spatiul este cam limitat, turbina incape in zona aceea dar las oameni mai in masura sa ma ajute. Nu vreau sa renunt la A/C sau servo-directie.

Multumesc frumos si astept un raspuns.

zn_tavy 10-11-12 10:14

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 5240556)
Salutare, ma intereseaza un pret pentru un "pre-montaj" turbina pe un Logan 1.4 MPI. Am o galerie de evacuare, turbo, flansele pentru turbo si galerie insa le vreau adaptate la motorul acesta, galeria si turbina sa poata fi puse pe pozitie sigura, sa fie plug-and-play vorba aia. Ideea e ca la galerie cilindrii 2 si 3 mai trebuie apropiati intre ei, cum e in prima poza cand aveam serpisori, alea sunt distantele. Galeria de turbo a fost facuta pentru un motor de Golf in 4 cilindri.

Eventual un pret pentru montaj turbo.. am toate piesele (intercooler, intercooler ulei, boost controller, blow-off cu cot pentru traseul admisiei direct, radiator ulei, ceas boost). Mi-ar mai trebui 4 injectoare si un megasquirt:-P. Spatiul este cam limitat, turbina incape in zona aceea dar las oameni mai in masura sa ma ajute. Nu vreau sa renunt la A/C sau servo-directie.

Multumesc frumos si astept un raspuns.

salutare
din pacate pot spune ca dupa acea galerie nu se mai poate folosii nimic(flansa trebuie schimbata,iar porturile evacuarii dupa chiulasa sunt total diferite ca cele ale galeriei, mai e si problema pozitiei turbinei in asa fel incat sa fie "plug and play" deci clar alta galerie)
Daca tu ai acest "kit" de pe un golf, nimic nu se va potrivii, fiind doua caroserii total diferite,deci alte furtune la ulei,alta tubulatura intercooler etc etc.
daca esti constient de ce presupune acest proiect iti pot aproxima un pret, dar parerea personala este ca nu merita.
Schimba motorul!:)

Tweety_rzw 17-11-12 20:20

Salut , am un polo 6n din 95..luat de curand ...si rasufla pe la galerie unde se imbina cu racordul flexibil , apoi mai e spart in cateva locuri bune plus ca finala e praf, ce ma sfatuiesti ? Se poate repara sau imi trebuie alt traseu astept PM si multumesc frumos!

BBK. 15-12-12 22:55

O evacuare la un GTC 1.6 aspirat de la catalizator inlocuind-ul cu unu sport pana in spate fara toba intermediara iar teava sa se opreasca pana in toba finala am eu finalul! un pret aproximativ?

zn_tavy 02-01-13 19:30

La Multi Ani!!! sanatate si cat mai multe realizari
Anul 2013 ne aduce multe schimbari, cea mai insemnata fiind noua locatie,din Bucuresti,urmeaza o harta detaliata.
Tavy

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5286809)
O evacuare la un GTC 1.6 aspirat de la catalizator inlocuind-ul cu unu sport pana in spate fara toba intermediara iar teava sa se opreasca pana in toba finala am eu finalul! un pret aproximativ?

Salut, mai esti interesat de un pret estimativ?

BBK. 03-01-13 16:04

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 5303793)
La Multi Ani!!! sanatate si cat mai multe realizari
Anul 2013 ne aduce multe schimbari, cea mai insemnata fiind noua locatie,din Bucuresti,urmeaza o harta detaliata.
Tavy

Salut, mai esti interesat de un pret estimativ?

Sigur, La multi ani!

cl86stf 04-01-13 14:12

sal cat costa o evacuare dubla adica pe ambele parti la o skoda octavia 1?

valentin_jipa 08-01-13 11:49

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 5206209)

valentin, nu mai fac loganuri cu evacuare dubla.

salut

dc nu mai faci loganuri? m-am uitat prin pozele de pe topicul tau si am vazut ca ai facut la un logan galben B01PPV si in genul acela as dori....inclusiv intermediara.

e prea greu sau nu prea este cerere?

BBK. 14-01-13 18:30

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5304661)
Sigur, La multi ani!

Cineva?! m-ar interesa pretul

the_rifle 21-01-13 02:09

1 Attachment(s)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ?

De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara...

Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ?

Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok.

phaeton 23-01-13 18:08

Un traseu evacuare pentru Octavia 2 1.9 tdi, mai mare de 63 diametru ? Merci

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning