![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
ada, in ultima instanta am sa imi iau nevasta cu peugeot 307 CC rosu... si pe aia clar ca nu o mai las din palme... ca pe ele o voi tine8)
|
Quote:
|
Absolut... am vazut femei la 40 de ani ca am ramas prost...si nu prea am eu obiceiul sa raman prost una doua din cauza la femeie...
|
Quote:
|
Sa revin:
Nu conteaza varsta, nu conteaza cum arata ... Cel putin pentru mine chiar nu mai conteaza. Daca vrei ceva, nu vei obtine. Asa ca am invatat sa ma multumesc cu ce cade ... cu putin sa ma exprim asa. |
Quote:
rabdare, multa cautare, si mai multa rabdare, si foarte multa cautare. Si eu m-am plictisit de cautat in ultimul an si jumatate, dar uite ca acum nu stiu de unde sa mai aleg:lol: eu tot nu m-am lamurit, de ce imi ies combinatiile doar cu fete mai mari. Problema nu e in primele saptamani, ci dupa aia, cand incepe sa se plictiseasca de mine, sau sa imi zica ca nu merge, ca sunt prea mic. Poate e careva care stie... |
Pentru ca femeile dupa ce trec de varsta cluburilor si a distractiei permanente se gandesc la casnicie si la ce viitor ii poate oferii barbatul care este alaturi de ea. Nu mi-o lua in nume de rau dar nu cred ca este femeie care sa vada un viitor alaturi de un barbat de 20 de ani pentru ca stie ce vroia ea la vasrta respectiva.
|
exact....:-)
|
buei...nu ma lua asa tare:):)
toate imi spun ca sunt mult mai matur decat varsta pe care o am, si ca nu arat a 20ani:):) ar fi cazul sa spun ca am macar 22ani?:):):) |
Quote:
stiu ca este greu de crezut...dar o femeie matura ,are o viata intreaga fara sa fie indrumata de un sot...si cunosc unele care s-au ridicat din fortele proprii,pentru ca au cap... poti sa ma crezi pe cuvint,ca una ca asta nu are nevoie de unul care se crede buricul pamintului...pentru ca viata unei femei care are tot,este mult prea comod fara sa mai aiba pe spate si un barbat...no offence... pe de alta parte...nu e cazul sa subestimezi baietii de 20-25 de acum...cunosc foarte multi care dau clasa multor asa-zisi "barbati" de 35 + ....si pe linga asta nu sunt inzestrati cu tot felul de preconceptii...de care eu una ma urc pe pereti... |
parca e mai interesant cand e mai mare:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Fiecare e buna in felul ei. ;)
|
Quote:
Body si eu fac parte din acea categorie de varsta 20-25 de ani... Bea ai inteles gresit mesajul meu...ma refeream la altceva. Ma refeream ca ea cauta un barbat "de casa" nu un petrecaret. Si este o chestie generala felul in care sunt etichetati baietii la acea varsta, chiar daca un anumit baiat nu este asa... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning