![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
urmatoarea intalnire ? in seara asta, in fiecare vineri seara de la 21:00, in fata la academie ( eroilor )
apoi mergem in parcare la mall ( cotroceni park ) prima statie de la razoare pe bd timisoara ... in parcare la -1 ... |
Cam putini astia sunteti toti? As venii si eu anuntati-va repede ca sa iau o decizie!
|
Eu ajung mai tarziu in seara asta dar mai tarziu putin, sunt putin ocupat pe la servici.
|
NU ziceti nimic de intalnirea de aseara, ca ziceai ca suntem la concurs de drifturi si inghitit de praf....................bv,ne vedem la vara...........
|
astazi vine cnv ? la 21:00 in fata la academie, cn intarzie sa vina in parcare la mall (bd timisoara, prima statie de la razoare ) la -1 la zona roz, fara scarturi, frane de mana sau alte alea ... sa fim civilizati :D
|
lasati aordeii acasa:D
|
pai o sa vin singur ... sa numai facem scandal acolo in parcare sa ne dea aia afara :)))
|
Eu numai vin la nici o intalnire Golf 3.
|
baieti asta seara nu pot ajunge...este a mea iubita a implinit 20 de ani si o sa stau cu ea... va salut si ne auzim.O seara placuta...respect
|
cum se zice ,pusca si cureaua lata ce frumos era odata (pacat ca era frumos) sa moara vanilia mea .........MULT RESPECT pentru uni posesori de MK3:
|
Cum ziceam ...............ne vedem la vara.
|
pacat ca au aparut acesti '' GAOZARI" CARE spala masina .siii vaiiii ce bineeee arata super tare .daca le ceri o cheie de 13'' iti aduc un patent off ce greata am poate pana la vara ne mai vedem si noi .vb de pasionati nu de spalatori auto .astept si voi raspunde la un PM de la pasionati .gafta tuturor pasionatilor vw
|
tzap maaaaare dreptate ai... din pakate eu am intrat cam tarziu un comunitatea asta :( dar mai bine mai tarziu decat niciodata... si tinem legatura... multa bafta
|
Sall,sper ca pana la vara sa ne mai vedem si noi dar fara saci de gunoi din care se papa floricele fara galagie asa cum eram in vremurile buna bafta pt pasionatii ne mai auzi la un tel ceva
|
deci chiar imi pare rau ca sa ajuns aici din cauza unor cacati de doi lei cand rasoiesc paginile si vad cat de frumos a fost gratare cu familia sau prietene si toata lume pleca acasa fericita si distrata .cu toate ca eu am un golf 2 dar cu baieti cu mk3 ma-m inteles super bine dar asta e padure fara uscaturi nu se poate .deci vara cuvinte .PENTRU BAIETASI DE CARTIER FACETIVE VOI UN TOPIC ALL VOSTRU ca aici atii inputit toata treaba rusine sa va fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning