![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
stai flexat ca faci riduri
|
calmativa mai fetit!!! calibra de care e vorba nu are nr de italia,are dungi gri si ii functioneaza si piulita de la prezonul 3 de la roata din stanga spate.......nu aveti alt motiv de discutie???paul ce ai patit???ai imbatranit de o dai in riduri???
|
Quote:
am raspuns la ce a intrebat tipu.. daca am gresit, asta e.. se mai intampla ;) |
Quote:
|
nu stiu de ce te-ai aprins asa, stiu masina despre care vorbesti, si este si asta o epava la randu ei.
anyhow, ii tare tuningu' da pa ia p.s., sper sa nu ma plictisesti cu faze de genu "baaa, ca tu nici nu ai masina si comentezi...etc etc" mirica, ce intensitate au becurile xenon de pe masina ta? se vad f puternic ziua |
Quote:
|
Se gasesc in Brasov instalatii din acelea pe xenon pe H5 sau H7 ca nu mai stiu cat are Astra G. Si cam la ce preturi?
|
Quote:
|
Catalyn aveti pe stock ceva sau tot la comanda aduceti?
|
vezi ca sunt niste topicuri in care se incadreaza mai bine intrebarea ta!
|
Imi cer scuze pentru offtopic.
|
mai paulik.....eu ma refeream la fraza cu ridurile nicidecum la explicatiile care le-ai dat lui hzt412....si daca nu ai inteles ma refeream la acea fraza pt ca ar trebuii sa iti masori cuvintele ;)
hzt412......nu stii ce inseamna epava?nu de alta dar nu te-am inteles........zici ca nu ii merge 4x4 dar tu nu stii nici ce inseamna un cardan....k sa nu mai zic de diferential si multe altele..........stii ce inseamna sebring?.....iti zic eu.....asta este unul dintre lucrurile care se folosesc la epave(sunt 3 la 10 mii in piata) si in acelasi timp este singurul element de tuning "da pa ia" in cazul in care nu stii.......pana sa ne mai zici ce are si ce nu are calibra aia te astept cu intrebarea "ce e aia tuning?" si dupa aia vorbim...ok???cam atat pentru azi dragi telespectatori......pana data viitoare tineti aproape ;) |
bine punctat blondu....=)))
|
Quote:
|
bine punctat Mirica!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning