![]() |
Re: Sexy braileanca B 44 DVL
gaina batrana face supa buna :):shock:
|
Da are dreptate TMkrf cu gaina ;)0..bafta frate la cat mai multe modificari si fara incidente :)
|
de ce nu scapi de lapile de mers inapoi?
parca ar arata mai bine fara ele. imi plac jantele tale mult de tot, e prima oara cand ma uit mai atent la masina ta si arata destul de bine tinand cont ca e din 79 |
Quote:
nu arata asa de bine masina:( mai are rugina, are vopsea in 5 tonuri de alb dar o sa fie si ea frumoasa cat de curand:D mersi de aprecieri:) |
Stimabile domn, pe la "sedintele de partid" cand mai veniti?!
|
Quote:
|
pai daca le ingropi poate arata mai bine sau ai putea sa faci ceva mai deosebit. ai putea sa le duci la nivel si sa le vopsesti albe sa nu se vada de afara ca ai lampi de mers inapoi, sa se vada numai cand lumineaza. si eu am 1300 si ma enerveaza la culme lampile de mers inapoi
|
sa sti ca o sa iau in calcul ideea ta:-P imi place:D sa pun masalierul la fata cu fusta spate si sa-i dau un strat de lac alb:D cand bag in masalie sa se vada lumina prin caroserie
|
exact;) e ceva unic si inedit pe o dacie. bafta.
|
Cristi cand ma faci si p mine o tura cu batranica:D:D
|
cand or fi bani de benzina;) si cu criza asta.... sigur nu o sa te plimb cat de curant:lol:
bafta |
Quote:
|
nu il credeti ma ca nu are benzina!nu vrea sa va plimbe......:)
|
Quote:
bolidule taci ma!!! ca se prind astia de faza....:lol::lol: daca e plimbai tu cu bolidu mobil:oops: |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
2 Attachment(s)
poze de toamna-iarna:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning