![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
condoleante dud. am vazut pe mes la status da am crezut ca e la misto.
|
Cine ţi-a murit?... :( ... Condoleanţe!...
|
cineva care a pus "cireasa de pe tort" aceste'i masini ;) imi pare rau man, capul sus ca viata merge inainte ;) condoleante si din partea mea
|
2 Attachment(s)
as vrea si eu o parere din partea voastra ... cum credeti ca ar da masina cu unele jentii ca si astea vopsite pe alb ? (bine inteles nu cu cauciucuri dinastea ) , ca as vrea sa cumpar jentile astea ...
|
sunt misto jantele dar nu le face albe.... fale negre:D o sa dea mai bine, personal imi place modelul;):)
|
man e pacat acum dupa ce ai vopsit-o si facut-o ca la carte sa nu ii tragi si niste jante de bun simt.la ce mama dreaq ai mai trecut in patru prezoane daca nu ii pui si o janta calumea...nu iti bate joc de munca si banii tai!mai bine mai astepti sa faci rost de niste banuti si o incalti si pe ea cum se cuvine!la 100-200 euro maxim iti gasesti jante SH in stare buna si frumoase!:)
|
Quote:
|
cu negru ar da cam aiurea pentru culoarea masinii, parerea mea, in fine :P
Rapido, dar cu jentile de la Benny ce s'a intamplat? aratau foarte bine alea :P nu stiu ce sa zic despre astea, ar merge vopsite pe alb sau gri vorba lui Ace, dar edventual doar pe sezonul asta :P masina asta merita incaltata cu niste jante pe masura ei prin primavara cand vine caldura ;) |
dud daca le pui pe astea nu le fa negre, sau fale interioru negru si bordura alba sau invers interior alb si bordura neagra. sau fale albe. oricum sper ca astea sunt jantele alea provizorii si nu raman pe masina decat pana in vara. bafta la incercarii
|
Vopsite un maro in genul subaru...
|
Subaru le are aurii!...
Rapido, pune-i nişte jante ca lumea... Caută pe forum că găseşti jante super tari la preţuri mici!... |
Ar merge facute albe, va fi un contrast placut.
|
ar merge buza gri si interiorul negru ;)
Sau faci buza gri lac la greu si interiorul auriu ;) |
arata bine masina....tine-o curata;)....muzica nu-ti spun:>...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning