![]() |
Re: vsa
Quote:
normal k esti de acord, doar esti un lingau :lol: :lol: :lol: |
oricum tre sa recunoastem e tare renaultu dar cati bani sau bagat in el???
shi apropo de logan e super beton shi asta e un topic de aberatii nu am aberat shi eu un pic :lol: :lol: oricum bafta tuturor care vor sa nu mai aiba masini stok abia astept sa vina vara poate poate un opel astra gsi/95 poate sa vedem daca mai am bani ce facem din mashina aia |
de fapt....nu el e lingau...EU SUNT ELEVUL LUI... :shock: este un dascal foarte bun valentin asta...cel mai bine ne-a invatat pe cei din cluj..cum sa agatam barbati :shock:
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :D |
hai ca e tare faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pai... e o problema k ii plac barbatii?
era najpa dak ii placeau animalele sau copii barbatii... il inteleg ei :lol: :lol: |
vsa
neo e marfa tare filmul care l-ai pus pe forum,ala \"demo\" numai ca trebuie sa mai facem ceva actiune ca e cam scurt!!! :shock: :shock: sa vina primavara si facem ceva.......actiune!!! :shock:
|
Lol ... hai sa va mai pun unu...dar e jumate ca dureaza prea mult pana fac ce mi-am propus ... pentru continuarea .... imi trebuie o linie cu SFW cu tine sau SFW cu aleks sau cu ala cu subaru astia cu masinilie mai pompoase ... imi trebe filmata dintre masini si la o calitatea mai bune ... e buna camera lui Gabriel cu fordul...ca se vede bine noaptea...da oricum de acuma se mareste ziua...o sa vedem ce facem...o sa pun filmu la filme si poze ... sper sa va placa...
|
Pune faza aia cand trece cu mana prin geam :)
|
care faza? ca m-ai facut curios...
|
cand trec eu cu masina prin geam .... ???
lasa, nu o pune pe aia. :shock: |
vsa
mai bine puneti o linie cu mine si cu alex!!!! :shock: :shock: ca SFW ne face de ris!!! :shock:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Linie cu tine?Ai facut tu asa ceva? :shock: :shock:
mai milica eu nu as vb in locul tau ca tu nici nu sti sa dai linii!!! :shock: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning