![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Salutare ! Ma poate lamuri si pe mine cineva , de unde pot cumpara sau face rost de jocuri full N-gage pentru un Nokia N85 , sau codu de activare ! am fost la nokia nu stie nimeni , am fost la vodafone , la fel . Precizez ca , codul de pe cutie care ti-l da pentru activarea unui joc nu merge ! Bafta
|
salutare, vrea cineva un lg ku990i, cablu date,incarcator,card 8gb, sau vreun schimb ceva ... ?(telefonul este pe culoarea gri metalic)
|
Quote:
Lasami id tau pe pm. OnT: Nu stie nimeni un site de unde pot sa downloadez gratuit aplicatii pentru nokia n97mini ?? |
Poate te ajuta cu ceva: http://gallery.mobile9.com/
|
Quote:
Am o mica rugaminte la voi https://www.youtube.com/watch?v=hsRxE...eature=related la secunda 0:50, aplicatia acea, de unde pot si eu sa o download-ez, ca, cu ovi store imi cere numar de telefon cica, sa o trimita pe tel, dau numarul da nu primesc nimic, iar in rest nu am gasit nimic :( Va rog frumos :cry: |
1 Attachment(s)
Poftim, fresh from ovi store ;)
|
Quote:
|
Daca mai ai nevoie de ceva free de pe OviStore sa imi zici ;)
|
Quote:
E aplicatia acea care blitu reactioneaza ca un stroboscop, cum e in video, acea nu o gasesc, restul de pe Ovi Store m-am descurcat:D |
Zi-mi cum se cheama aplicatia.
|
Si s-a lansat si iPhone 4...
Dar observ unele lucruri ciudate in specificatii: functioneaza cu microSIM, ori din cate stiu noi n-avem microSIM-uri. Bineinteles, orange o sa faca, dar ce te faci cand vrei sa bagi cartela in alt telefon, sau alta cartela in telefonul tau... Vad ca are videocall, dar ei zic ca e pe baza de wifi, nu si 3g. |
Quote:
|
Quote:
am gasito eu strobe se numeste si as avea si eu nevoie de ea :D in ovi store se gaseste,nu stiu daca e free sau trebuie platita |
Quote:
Microsim-ul este practic aceeaşi cartelă, numai că nu are mărimea standard. LG-urile ştiu că permiteau decāt microsim-uri, adică trebuia să decupezi cartela. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning