![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
...se poate inchide topicul....masina s-a vandut 8)
|
Quote:
|
Cum?!
Macar spune cu ce revii si de ce decizia asta (radicala) atat de brusc PS. Macar nu pot sa zic ca nu mi'am luat'o azi :lol: |
Quote:
|
parerea mea...cel putin 1 an o mai ti :)) :mrhappy:
|
....greu de zis ,iubesc" prea mult masinuta asta ...cu bune, cu rele ;)
|
cand vedem poze cu fusta fatza montata? si vopsite 8) ?
|
...curand ,...dar am vorbit cu vopsitoru si ....dezamagire totala :sad:, se vede urat si nu are ce sa ii faca ....offff,cred ca pana la urma unesc fusta si scot bandoul ...ramane de vazut ,saptamana viitoare pe la sfarsit o aduce
|
vezi sa nu iti sara lumea in cap cum ca ai copia...:lol:
sarbatori fericite sa ai mister:) |
..nu au cum,...desi se dau "nasosi" ,au rupt "xerox-ul"
...sunt foate putini care au ceva "unic" la masina si gandit de iei ..asa ca in privinta asta ,stau linistit ;) ..la noi nu este pasiune,familie" .....la noi este k la concurs" Sarbatori fericite si la tine sheriff ;) |
ti-am zis ca te ajut cu fustele daca vrei....si cu tot ce ai nevoie la masina,ai si scule la dispozitie...te poti juca de voie.....da daca tu ai vopsitor si meserias.........
|
...stai sa vad cum vine si daca e ,o facem si pe asta ;)
|
Frumos golfulet :D sa il stapanesti sanatos, ma uitam eu asa ciudat la poze si imi parea cunoscuta masina... stai pe brancoveanu, te-am vazut sambata mestereai la ea de zor :D.
Nu am stat sa citesc tot topicul da din ce am inteles bara aia neagra e provizorie nu ? Sarbatori fericite P.S, cand te mai vad dau un flash :D |
da ,pana vine cealalta (e la vopsit)
....sigur,poti sa si opresti la un "pahar de vorba";) Paste fericit;) |
..care ma "imprumuta" si pe mine doua saptamani cu un set de faruri (golf4) ??? ...raman dator 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning