![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Man dintre toti prietenii tai nu ti-a spus nimeni sa nu iti postezi masina pe gmclub:rolleyes2 vezi ca te-au luat in baza baietii de acolo si nu cred ca te ai prins. Se 'practica' doar masinile fara modificari acolo!
PS: Citeste inca odata posturile tale si ale lor si citeste printre randuri!;)Eu te am avertizat...oricum nu cred ca o sa ai viata lunga pe acolo. Bafta |
lasa ca l`am inchis ei na ce sa le ceri m`am prins cand am vz cum au inceput sa scrie ...
|
Ok bafta!;)
|
Am vazut si eu topicul de acolo, mi-am si facut user pentru asta, pentru ca topicul nu e vizibil fara user, sa nu le fie furate pretioasele informatii, presupun, nicidecum din foame de useri...
Ce sa zic, o gasca de hateri maestri in mistouri. Ignora-i, ai o masina frumoasa. |
am inchis topicu am renuntat la halalul ala de forum aoleo ... nu avea rost sa ma ambalez :D
|
Salut ti-am urmarit evolutia masinii tale si vreau sa te felicit pentru ca este o masina foarte frumoasa ai modificari de efect dar cand vopsesti total masina?:?:
|
Is mortale ecazarile alea :D mai ales spatele.... nota 11+.Jantele si evazarile o schimbat total toata masina, binentele si suspensia.Felicitari pt masina si multi km fara incidente
|
multumesc ptr aprecieri cat despre vopsit integral sper ca la primavara sa primeasca si ea saraca o vopsea ca de cand tot zic :))
|
2 Attachment(s)
Astazi am trecut la ...... tableeee :no:
|
Quote:
|
ie urata :))
|
Quote:
|
Sau cate o culoare pentru fiecare :D
Am mai vazut si mi se pare chiar ok pe o masina de culoare inchisa. |
Da dar si atunci o sa intoarca lumea capu ;)
|
Moaaama =))) iarna low o sa fie... sper ca dezapezesc bine aia pe la tine pe acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning