Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

YZF-PWR 30-03-08 17:03

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Asta nu stiam? nu am vazut sa se bata nimeni

Hellman 30-03-08 17:34

acum asteptam sa puneti pozele :D

vizal 30-03-08 18:40

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 1455860)
a fost ma si o femeie . UNICA MEMBRA X-TEAM si a demonstrat asta

radeau unii acolo...ca sa tina masina...ca ce-i cu asta...daia de la 4t cred ca nu-i stiam defapt nici pe ea n-o cunosc...macar a avut curaju sa faca ceva:peace:

sonykel 30-03-08 18:42

ce televiziune a filmat la rex , sau nu a fost de la TV? ca vreau sa ma vad cat de fotogenic sunt...

YZF , fara suparare am inteles ca uni au fost huiduiti si goniti din parcare de la REX doar ptr ca nu erau din Xteam... in fine , barfa

CT-05-UST 30-03-08 19:11

oricum frumoasa a fost ziua de azi

GABBY_ 30-03-08 19:21

am intrat in gramada de masini x=team in fata la gossip sa iau nr de telefon al unui baiat si al vostru membru ZMa m-a tot blocat; la aqua cand am ajuns a venit la mine la masina si direct m-a plesnit.n-am vrut sa ripostez ptr ca m-am gandit si la restul,ar fi venit politia si ar fi cazut poate altii vinovati.oricum ,exista un Dumnezeu pentru fiecare

vizal 30-03-08 19:22

ca bine zici UST :D...o sa aibe mult de munca most_wanted :lol:

YZF-PWR 30-03-08 19:46

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1456144)
ce televiziune a filmat la rex , sau nu a fost de la TV? ca vreau sa ma vad cat de fotogenic sunt...

YZF , fara suparare am inteles ca uni au fost huiduiti si goniti din parcare de la REX doar ptr ca nu erau din Xteam... in fine , barfa

Sonykel asta nu stiu poate la misto dar nu vbesc dak nu stiu si nu am vazut , dar la REX am fost acolo unde s`au dat burn si nu a fost nimeni gonit ca persoane , doar masinile care nu erau in x team au fost rugate sa stea putin mai incolo pt k noi azi am avut o filmare cu TV Neptun strict X-Team Racing Club , automat am mers putin mai departe in pacare ca sa avem grupu nostru pregatit pt filmare.

SMocKey21 30-03-08 20:01

a fost marfa astazi,foarte frumoasa atmosfera,sunt suparat ca nu m-a anuntat nimeni ca yze nu avea ce face cu benzina si o turna pe asfalt =)))))).astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :D.fiti cuminti :P

Psycho 30-03-08 20:04

O parte din pozele de azi AICI

Pe thread membrii 4tuning constanta

Club Opel a fost prezent , X-team , Anonymous , XCE , SV , Logan Club , Mazda ... daca am mai uitat imi cer scuze

metal_militia 30-03-08 22:31

10 Attachment(s)
....................................

metal_militia 30-03-08 22:31

4 Attachment(s)
............

vizal 30-03-08 22:55

9 Attachment(s)
hai sa bag si eu cateva:D

vizal 30-03-08 23:54

1 Attachment(s)
si un mic filmulet :D

Hellman 31-03-08 00:02

am pus eu pozele care le am la grupul x'team

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning