![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
e cp de pe masinile cars asa ca nu te mai agita
|
Quote:
.. ..... omg |
2 Attachment(s)
am facut si io un polo...v-dub baby :)
NU SUNT MICI JANTELEE!! asa se poarta Schmidt`urile :) |
Quote:
hory sunt jante pe 7:))))) mistoaca:)) |
Hai s-o luam pe rand.
1. Topicu' asta se numeste Comentarii lucrari, nu altfel. 2. Lasati-o moale cu amenintarile (se stie cine). De asemenea, lasati-o moale cu amenintarile si cuvintele aiurea si pe PMuri. Ori comentari lucrarile, ori discutam altfel. |
Quote:
aah.. si.. nu mergeau niste pleoape? :D P.S. Cam mici jentile :lol: |
Quote:
in rest imi place ... bafta |
2 Attachment(s)
polo gti.........;)
|
mari4speed..janta fata e ff mult bagata in aripa ...si interioru alb negru?? si nici grila dintre faruri nu tia iesit:rolleyes2
|
Quote:
|
:D :D pai daca se vede...nu tre sa fiu expert k sa vad chestiile alea..si ce ori nu am voie sa comentez lucrarile??:D :D
|
poate daca erai un pic atent observai ca in general userii cu experienta comenteaza lucrariile...asa ca...trage tu concluzia:evil: ;)
|
2 Attachment(s)
de la mine
DRACUL |
reme...ai pierdut o pleoapa pe drum?:shock: :lol: si e oleak blury la prag..in rest e bn (parerea mea)
|
Ok, reme : Chiar iti lipseste o pleoapa ! Pragul e putin blurry, iar daca e bursh de sfatuiesc sa micsorezi featherul. Se vede unde ai scos manerul, aici cred ca puteai folosi Patch Tool ( J ). La fel si langa prag, unde ai scos bara aceea, se vad cateva urme. Farurile nu sunt la fel, ai semnalizator la unul ( cel din dreapta ) iar cel din stanga nu are :-). Bafta si numai bine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning