![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
E septembrie.Gata sezonu la Rex.
|
9 Attachment(s)
Cateva masini din bz!!!
|
5 Attachment(s)
CEA MAI SMEKERA(daca pot spune asa) MASINA VAZUTA VREODATA DE MINE!
era parcata aproape de mamaia, in fata la oxford! scuze daca a mai fost postata. chiar nu stiu ce marca si ce model este!? ps: cu masina asta "mergeam" cand jucam MAFIA 1! |
cred ca ii apartine lui Radu Mazare ...
|
un ford kuga, jeepuletu d la ford ar fi ceva special? sa zicem e singura masina din tara d vreo 3 luni.
|
Nu fii prea sigur . Este la mine in oras de 1 luna inca un Kuga , al unei fete care deja l-a accidentat in spate , intr-o parcare din Bucuresti . Este luat din germania , a primit o scrisoare acasa in care o intreba cum se comporta masina si daca ii place ,si o felicitare pentru masina aleasa , cand a luat masina nici nu a primit inca tetierele cu ecran , si abea acum i-au fost trimise . Proprietara a spus ca ,masina "o intreaba daca ii este frig" si daca ea spune ca "da" , masina intreaba din nou ce temperatura sa ii puna , prostioare dinastea .Oricum masina e foarte tare .
|
1 Attachment(s)
da asa e masina e misto, are un design misto, raport pret calitate d departea cel mai bun.
p.s.chestia cu tetierele e ceva normal la ford, au o mie d lucruri k dotari dar productia o incep intotdeauna prea tarziu, la 2 forduri a trebuit sa renunt la dotari |
2 Attachment(s)
Am vazut un lamborghini gallardo8)
|
7 Attachment(s)
Alte modele pe care am reusit sa le pozez, azi vazui un corvette z6(park aja ii zice la ala nou)
|
Sunt curios cine e pe GSX-R :lol:
|
6 Attachment(s)
Cv poze de la un eveniment de uning
|
SUper Tari Pozele ! :)
|
doamne cat de rau imi pare ca merg tare...aseara in bucuresti am vazut un skyline nou...alb, era crima masina si felicitari posesorului care sigur e inscris pe forum...
|
7 Attachment(s)
lamborghini ferrari
|
Frumoase masinutele... Boropan ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning