![]() |
Re: Club Ford Capri
Pentru cei care mai doresc jante ca ale lui bogdancapri am gasit pe 4 tuning la bazar inca un anunt :D http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-11088465.html
;) |
Quote:
|
nus kam scumpe?
eu am dat o pereche de jenti de tabla da dacie pe un set ca asta si arata mult mai bine |
Quote:
Uameni nebuni :D:D:D dar nu in sensul rau, ci in sens de apreciere ;) Geniali baietii aia din Suedia:!: |
Mintea ii duce pe mai multi,bugetul nu prea vrea sa-i duca :-)
|
1 Attachment(s)
astea ar fii
|
Quote:
Ce ne arati tu aici este ATS Classic. Le vinzi? |
Quote:
am crezut ca sunt atsuri alea de mai sus ca a le lui bogdancapri, care erau cu 800 lei. |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti??
|
Hmmm :evil:
Parca ar fi un Frankenstein in varianta auto :evil::rolleyes2 Am vazut multe capre modificate, unele mai bine, altele mai rau, dar asta depaseste capacitatea mea de intelegere :D:D:D E trist ca se ajunge la asemenea exagerarari in conceptie de ''modificari'' a unei masini...:evil: |
Pacat de masina cel care a dorit asa ceva este un dobitoc.Faruri de opel grila de mondeo capota ETC clar spune tot.
|
voma....
|
nu as da in veci un capri pe un mondeo sau ce s-a vrut obtine.e un kitsch de tot rasu.
|
Quote:
|
Asta pare opera lui Leepu de la Chop Shop cand avea pojar la creier si sinuzita la genunchi:chainsaw::chainsaw::chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning