![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
E pentru ultima data cand ti se mai spune: 1 (UNA) MASINA / ZI ! Nu un post, O MASINA ! |
2 Attachment(s)
asta e opelul pt battle ,totul in afara de jante plasa si bg e facut de mana
ce parere aveti ? |
2 Attachment(s)
leeloo: 1. ce e cu zona aia dintre roti asa? nu ar trebui sa fie mai umbrit sau ceva...in schimb este...gri.2.axul e cam stramb(ex: linia trasata de mine) plus ca este prea jos. ala ar trebui sa vina la jumatea rotilor.3.la vinyl acolo ar trebui o dungutza la portiera. atasez o poza sa intelegi mai bn. nrk
|
2 Attachment(s)
vw eos:arrow:
|
@ LeeLoo...foarte frumos,u`re headin` to tha top :),creste putin contrastu zonelor alora evidentiate de TKZ si e ff ok,si las`o mai moale cu carboanele ca nu au inca,cruiserele politiei asa ceva :)
@ra2...foarte frumos si aici,trebuia sa reselectezi reflexiile si sa faci ceva cu ele,ca asa se vede cam noobish schimbarea de culoare,oricum fff buna lucrare bro...keep it up |
2 Attachment(s)
350Z ..........cateva modificari;)
|
jenti plate.*****isu pe usi ireal..ai vrut sa acoperi geamul ala mic da tia iesit foarte prost..si la prag sunt cateva probleme,,cam atat(parerea mea)
|
Quote:
|
OBM masina e tare....dar kre va tine sa faceti un tutorial video..cu brushul...sa stie lumea cum le faceti si trick'uri folositi ..stiu k nu trebuie spuse chestiile astea...dar cred k o sa fie interesant ce parere aveti ?spun asta ...celor mai experimentati ...k poate invata toata lumea brushul..si numai e nevoit sa decupeze tot felu de poze :)
|
2 Attachment(s)
.....................................lipsa de ocupatie :D
|
sebi 2...vine cam ciudat botu:rolleyes2 :rolleyes2 sau poate ma insel???:shock:
|
nu e 100 % brush..a adaugat botu de la alta masinutza ..asa'i ? :>:> :evil::twisted::evil:
|
si mie mi se pare k e luata dupa alta pt k se cunoaste la imbinarea cu caroseria:lol:
|
pai e botu la alta masina .....da in rest e facut de mine ....va place ...ca mie nu:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning