![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
http://detalii.wordpress.com/2007/06...v-si-clubbing/
FOARTEEEE TAREEEEEEEEEEEEEEEEEE p.s. parerea mea. |
Quote:
|
in seara asta plecam la munte
asa am vorbit aseara :) |
Quote:
|
foarte bine jakale ;).....
si baieti cum a fost la munte?:)))) =)) ...va zic yo ...frig frate ...foarte frig ....iti ingheata ideile in creieri`!!! :)))) recomand cine vrea sa se duca la munte sa fie echipati corespunzatori, ma refer sa fie ok cu masina, anvelope de iarna, lanturi, lopata etc:) .... |
belea de tot azi :)
A avut loc prima etapa de " Dat cu banneru' " pe platou la azuga :mrhappy: Asteptam cu nerabdare urmatoarele etape ,cat si filmarile :-P |
Quote:
|
pai tu nu ai cu nimeni nici o gluma asa am vazut(dupa tine majoritatea suntem niste nimicuri in fata ta ), si nu sunt avocatu nimanui eu mi-am spus punctu de vedere, si crede-ma ca nu am timp sa fac glume cu vedetele care cu ceva timp in urma conducea o masina de firma si si-a luat o masina si numai avem loc pe strazi. cand iesi afara da-mi un pm sa stau in casa ca sa nu ies si eu sa incomodez vedeta pe drumuri publice ca numai e loc de tine nici pe forum nici pe strazi, si nu le stiu eu pe toate tu le sti asa am vazut.
|
Quote:
|
ce e skama, dai masina?
|
si inca un lucru Skama ai zis u ca de ce m-am bagat, aici tu ti-ai expus un punct de vedere in fata la toti cei care frecveteaza acest forum public, si ca urmare toata lumea sa poata discuta pe tema care ai spus-o tu, asa ca daca vroiai sa nu discute lumea si sa nu isi spuna lumea punctu de vedere ar fi trebuit sa fi dat un pm, si mai usor cu vedetismele astea ca ca nu isi au rost, sincer daca ai fi participat si tu macar la o competitie oficiala sau macar sa te fi afirmat cu un premiu ceva la aspect sau sunet sau macar 402metri tot respectu dar tu esti tare in gura si in fata toata lumea trebuie sa faca cum vrei tu. daca vrei sa fi sef si sa faca cum vrei tu trebuie sa iti infintezi o firma cu angajati tai sa faci asta nu pe un forumu public.si inca o chestie care poate te face sa te gandesti un pic la vorbele tale, daca e sa o luam asa cu vedetismele cand tu invatai decretu alti concurau la prima editie de la buzau.
|
andrei, scuze ca ma bag, dar acum, ca sa poti scoate capul in oras, tre sa detii cupa sau ceva? la cursele pt care merita sa participi nu se dau cupe, if u know what i mean.
|
ce aveti ma cu skma ca pare baiat ok.....de fapt toti sinteti......o dam in certuri d-astea acum in prag de sarbatori??? mai intra si altii din tara pe sectiunea noastra si vede ce "bine" ne avem.....
|
nu ma deranjeaza bogdan, am spus si mai sus e un forum public si toata lumea isi poate spune punctu de vedere daca nu vroiam sa comenteze lumea ii scriam un pm.si bogdan nu trebuie sa deti cupa doar daca suferi de vedetisme si de a da comenzi pe aici prin comunitate, daca vrea sa dea comenzi sa isi cumpere un caine sau sa isi faca o firma cu angajati nu sa isi arate calitatile de sef intre noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning