![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
e cumva lancia....lancia despre care cred, cumva delta integrale????? zi-mi ca nu e asa, astazi ma uitam sa-mi cumpar una din germania, de pe undeva,
|
Delta Integrale e.
Mare pacat. |
Nu este EVO, dar este cea de 16 V, dupa cum o tradeaza capota umflata. Daca era EVO, ma duceam sa aprind o lumanare. Cea din poze are 4x4 si performantele unui Subaru Impreza WRX STI, adica 5.5 s pana la 100 km/h. A ajuns fier vechi.
|
asa si merita! poate ca a salvat viata cuiva...
|
77 Attachment(s)
Maine inca o seria de Poze:):) Acel fiat 500 este masina carcotahilor era dezbracatu si pustiu la volan:)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
MAYBACH!!! Restul le gasiti AICI.
|
toyota supra alba... absolut superba :x
|
4 Attachment(s)
Dupa cum am promis,am revenit cu poze cu DBS-ul (absolut superb) si cu o Fabia mai speciala asa :D
Attachment 632930 Attachment 632932 Attachment 632933 Attachment 632934 |
1 Attachment(s)
wtf :???:
|
5 Attachment(s)
de pe net luate
|
aseara in bacau am vazut o toyota supra alba cu numere de anglia si un aston martin vantage tot alb...
|
3 Attachment(s)
un caddilac escalade,un copper s(asa cred....avea vinyl stil cooper s)la astea nu am poza..... cateva de pe net(hi5)
|
3 Attachment(s)
una bucata corvett modelu nou (aici pe la noi)... mai e una indentica (doar ca e galbena,tot aici)
|
Am ajuns si eu joi la hotel Rex, in toata parcarea era un M6 si un H2 (masini mai tari)...in rest cam goala parcarea!Am mai vazut la mare 2 Ferrar'uri F430 un CL 63 AMG,un S550 superb si Vw. Scirroco!Poate reusesc sa pun pozele luni.
In Monaco :lol::lol::lol: . http://www.exoticsonroad.com/picture...ontinental-GTC |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning