![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Faza ieri in Cluj: La semafor, Mercedes E Class W211, frumos, ingrijit, kit AMG, pe aripi "6.3 biturbo", in spate, pe haion, pe o parte AMG, pe cealalta parte E220 CDI. :lol::lol::lol;. Si vreau sa va mai zic ca drumu spre Cluj e 70-75% bun. Pe Mesteacan il largesc, o sa fie de 2 ori mai lat.. Si am ramas placut impresionat de cum sunt sincronizate in Cluj semafoarele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie cineva ceva informatii despre acest urs ? duminica trecuta facea nebunii prin oras :)):))
|
Quote:
|
Daca nu ma insel l-am vazut intr-o zi la mine pe strada cu o roata ( dreapta, fata ) zburata, pragul, aripa si discu' de frana in asfalt. A stat acolo vreo 2 zile fara roata si acum sta nemiscata de vreo 2 saptamani, dar pe toate rotile :lol:
@buju, sa-i zici la tovarasu' ala al tau sa nu-i mai "rupa gura" asa ca ii pacat de masina ( daca ii vorba de masina de care zic eu tot numere de CJ si asta dar nu stiu sigur daca TRF. ) P.s: daca gresesc, imi cer scuze :D |
Quote:
|
eu cand la`m vazut in oras , mergea f brutal cu masina, suna foarte frumos....forta semafoarele pe rosu trecea :)):))
|
mai cunoastem cativa de genuL acesta nui asa ? :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning