Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

Dirty91 21-11-11 12:21

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4729705)
nu se baga nici unul, am fost la viper x, la docom, la pilot, langa canalul 7, si nimeni nimic sa uitat la el ca la mancarea de post:lol::lol:

Daca sa uitat la el ca la mancarea de post inseamna ca nu is credinciosi:lol:...atau este ceva firma ? sau e Made in China....ameu e cv chinezarie...l`am primit si acuma incerc sa il fac

bujuKYL 21-11-11 12:33

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 4729916)
Daca sa uitat la el ca la mancarea de post inseamna ca nu is credinciosi:lol:...atau este ceva firma ? sau e Made in China....ameu e cv chinezarie...l`am primit si acuma incerc sa il fac

da stiu si eu ce ii:D...ii BEMY made in Germany, dar fabricat in China( nu inteleg nimic pana la urma)...am vazut ca este la Docom Scott la 420Ron!eu il arunc pe al meu, dar se poate asculta de pe el atat ca nu iese afara ecranul!

Dirty91 21-11-11 12:36

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4729932)
da stiu si eu ce ii:D...ii BEMY made in Germany, dar fabricat in China( nu inteleg nimic pana la urma)...am vazut ca este la Docom Scott la 420Ron!

O sa caut si eu...pe aici pe la astia mai particulari..dade dade...daca nu am un prieten in Cluj care se mai ocupa cu asa ceva dar prima oara ma interesez pe aici ..daca reusesc sa mil fac te anunt si pe tine8)

bujuKYL 21-11-11 12:40

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 4729941)
O sa caut si eu...pe aici pe la astia mai particulari..dade dade...daca nu am un prieten in Cluj care se mai ocupa cu asa ceva dar prima oara ma interesez pe aici ..daca reusesc sa mil fac te anunt si pe tine8)

ar fi ceva! nu raman dator!:D

razvy_91 21-11-11 14:09

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4729932)
da stiu si eu ce ii:D...ii BEMY made in Germany, dar fabricat in China( nu inteleg nimic pana la urma)...am vazut ca este la Docom Scott la 420Ron!eu il arunc pe al meu, dar se poate asculta de pe el atat ca nu iese afara ecranul!

Decat sa il arunci , mai bine mi-l dai mie :D

teen.ager 21-11-11 20:08

Faza ieri in Cluj: La semafor, Mercedes E Class W211, frumos, ingrijit, kit AMG, pe aripi "6.3 biturbo", in spate, pe haion, pe o parte AMG, pe cealalta parte E220 CDI. :lol::lol::lol;. Si vreau sa va mai zic ca drumu spre Cluj e 70-75% bun. Pe Mesteacan il largesc, o sa fie de 2 ori mai lat.. Si am ramas placut impresionat de cum sunt sincronizate in Cluj semafoarele.

cipricipri 22-11-11 08:36

Quote:

Originally Posted by Mimi17 (Post 4724378)
De ''masinuta'' asta ce se mai aude? nu stiti careva?:D

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1267515471

Din cate stiu masina este gata si este facuta in totalitate din fibra de carbon !

Soche 22-11-11 12:59

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 4729941)

Dar langa vis-a-vis de Palatu de Justitie ati incercat ? Langa farmacia Helena este un domn ce repara tot felul de electrocasnice. Am vazut si monitoare si tot felu de masinarii pe la el pe acolo. Poate aveti noroc.

bujuKYL 22-11-11 18:54

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 4732683)
Dar langa vis-a-vis de Palatu de Justitie ati incercat ? Langa farmacia Helena este un domn ce repara tot felul de electrocasnice. Am vazut si monitoare si tot felu de masinarii pe la el pe acolo. Poate aveti noroc.

si colo am fost dar tot pe degeaba! asa ca mai bine achizitionez altul nou pentru inca 3 ani:lol: sau cat va tinea...:twisted:

cristi.mk4 25-11-11 18:11

1 Attachment(s)
stie cineva ceva informatii despre acest urs ? duminica trecuta facea nebunii prin oras :)):))

bujuKYL 25-11-11 19:57

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4739956)
stie cineva ceva informatii despre acest urs ? duminica trecuta facea nebunii prin oras :)):))

ii a lui un tovaras dea mea si ii lasat in grija unui alt tovaras de aici de pe forum...!!!325i are si la cei rupe gura:D

mihay_y 25-11-11 21:42

Daca nu ma insel l-am vazut intr-o zi la mine pe strada cu o roata ( dreapta, fata ) zburata, pragul, aripa si discu' de frana in asfalt. A stat acolo vreo 2 zile fara roata si acum sta nemiscata de vreo 2 saptamani, dar pe toate rotile :lol:

@buju, sa-i zici la tovarasu' ala al tau sa nu-i mai "rupa gura" asa ca ii pacat de masina ( daca ii vorba de masina de care zic eu tot numere de CJ si asta dar nu stiu sigur daca TRF. )

P.s: daca gresesc, imi cer scuze :D

bujuKYL 25-11-11 22:51

Quote:

Originally Posted by mihay_y (Post 4740450)
Daca nu ma insel l-am vazut intr-o zi la mine pe strada cu o roata ( dreapta, fata ) zburata, pragul, aripa si discu' de frana in asfalt. A stat acolo vreo 2 zile fara roata si acum sta nemiscata de vreo 2 saptamani, dar pe toate rotile :lol:

@buju, sa-i zici la tovarasu' ala al tau sa nu-i mai "rupa gura" asa ca ii pacat de masina ( daca ii vorba de masina de care zic eu tot numere de CJ si asta dar nu stiu sigur daca TRF. )

P.s: daca gresesc, imi cer scuze :D

nu toti ne iubim masiniile la fel:D! acum cateva luni era bibelou de masina!!! ai auzit piticcu.le nu ii mai rupe atat de mult gura!:lol::lol::lol:

cristi.mk4 26-11-11 06:14

eu cand la`m vazut in oras , mergea f brutal cu masina, suna foarte frumos....forta semafoarele pe rosu trecea :)):))

26MaR 26-11-11 09:53

mai cunoastem cativa de genuL acesta nui asa ? :))))

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning